Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα ναρκωτικά... με αξονική!

Δεν έχει προηγούμενο το πείσμα ενός 30χρονου Αιγύπτιου κρατούμενου των φυλακών της Νέας Αλικαρνασσού που είχε μετατρέψει τα σπλάχνα του σε καβάτζα ναρκωτικών.

Δεν έχει προηγούμενο το πείσμα ενός 30χρονου Αιγύπτιου κρατούμενου των φυλακών της Νέας Αλικαρνασσού που είχε μετατρέψει τα σπλάχνα του σε καβάτζα ναρκωτικών.

Ο 30χρονος Αιγύπτιος είχε μετατρέψει τα απόκρυφα σημεία του σώματος του σε μόνιμο χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών με στόχο να μην εντοπίζονται στη διάρκεια των αιφνιδιαστικών ελέγχων που γίνονται στους κοινόχρηστους χώρους και τα κελιά της φυλακής, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά τον πρωκτό του ως κουμπαρά.

Η πληροφορία για τη δράση του έφτασε σύντομα στα χέρια των σωφρονιστικών υπαλλήλων οι οποίοι επιστράτευσαν κάθε πρακτική που ακολουθείται σε ανάλογες περιπτώσεις για να του αποσπάσουν τα ναρκωτικά. Αφού αρνήθηκε να συνεργαστεί υποβλήθηκε αναγκαστικά σε κλύσμα, ωστόσο και πάλι οι σωφρονιστικοί έμειναν με άδεια χέρια.

Του έκαναν αξονική!

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά από αξονική πιστοποιήθηκε η ύπαρξη της συσκευασία στον οργανισμό του καθώς νωρίτερα αρνήθηκε να παραδώσει τα ναρκωτικά με τη συσκευασία να καταλήγει και πάλι στο στομάχι του μέσω της κατάποσης.

Η μέθοδος της κατάποσης των ναρκωτικών από κρατούμενους είναι συνηθισμένη γι' αυτό και κατά τη μεταγωγή, είτε επιστροφή τους από άδεια περνούν από την απομόνωση πριν επιστρέφουν στο κελί τους, για να αποβάλουν ότι έχουν καταπιεί.

Ωστόσο οι κρατούμενοι δεν το βάζουν κάτω καθώς σκαρφίζονται κάθε τρόπο για να διασφαλίσουν τις ποσότητες των ναρκωτικών, αφού πλέον οι σωφρονιστικοί κάνουν φύλλο και φτερό κάθε σπιθαμή της φυλακής για να αποτρέψουν τα σχέδια τους.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Σχόλια