default-image

Αναζητά εναγωνίως τον κλέφτη της μηχανής του στο Ηράκλειο!

Κρήτη
Αναζητά εναγωνίως τον κλέφτη της μηχανής του στο Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον άνθρωπο που έφτασε μια ανάσα έξω από το δωμάτιο του σπιτιού του τα ξημερώματα και κατάφερε να κλέψει το καινούργιο του μηχανάκι, αναζητά ένας πολίτης στο Ηράκλειο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας στις Μεσαμπελιές, με τον κλέφτη να βρίσκει τρόπο για να αποσπάσει το δίκυκλο.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης στο neakriti.gr: "[...] κάποια στιγμή είχα χάσει τα κλειδιά και ενδεχομένως να τα έχει βρει. Γιατί όπως ενημερώθηκα και από την Αστυνομία είναι αρκετά δύσκολο να κλέψεις το συγκεκριμένο μηχανάκι."

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα κάνοντας προσωπική έρευνα, βρήκε σε κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής, την στιγμή που ο κλέφτης οδηγεί το μηχανάκι και εξαφανίζεται! Όπως αναφέρει ο ίδιος, το στιγμιότυπο έλαβε χώρα στις οδούς Γερανίων και Ευμαθίου με τον κλέφτη να φοράει ένα λευκό κράνος.

Συγκεκριμένα τα στοιχεία που δίνονται είναι τα εξής:

- Το μηχανάκι είναι χρώματος: Γκρι με κόκκινη σέλα μπαγκαζιέρα γκρι με κόκκινο μαξιλαράκι και μαύρα πλαστικά ποδιάς. Έχει γρατζουνιές στην αριστερή μεριά της ποδιάς.

- Η μάρκα του είναι: Piaggio Beverly 350

- Ο αριθμός κυκλοφορίας είναι: ΗΙΕ-777

- Ο κλέφτης πιθανόν κινήθηκε από την Ευμαθίου προς την Κνωσού στις 04:00 τα ξημερώματα και φορούσε ένα λευκό κράνος

Γίνεται έκκληση από τον ιδιοκτήτη σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει αμέσως στο 2810398000 για περισσότερες πληροφορίες.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News