Ειδήσεις

Περιπέτεια εν πλω για Ρώσο ναυτικό, κοντά στη Χρυσή

Στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας διακομίστηκε Ρώσος ναυτικός ο οποίος αντιμετώπιζε μυοσκελετικά προβλήματα εν πλω, την ώρα που το εμπορικό πλοίο στο οποίο εργάζεται ως μηχανικός.

Στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας διακομίστηκε Ρώσος ναυτικός ο οποίος αντιμετώπιζε μυοσκελετικά προβλήματα εν πλω, την ώρα που το εμπορικό πλοίο στο οποίο εργάζεται ως μηχανικός, έπλεε κάτω από τη νήσο Χρυσή.

Ο καπετάνιος του Ρώσικου εμπορικού πλοίου, αφού είδε ότι ο μηχανικός του δεν μπορούσε να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ζήτησε τη βοήθεια του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, ενώ άλλαζε ρότα στο πλοίο του, φτάνοντας πολύ κοντά στον κόλπο της μεγαλύτερης πόλης του Νομού Λασιθίου γύρω στις 10:30 αργά το βράδυ της Κυριακής.

Λίγη ώρα αργότερα το πλωτό του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, πλεύριζε το Ρώσικο εμπορικό πλοίο και παραλάμβανε τον άρρωστο 55χρονο Ρώσο μηχανικό, για να τον μεταφέρει στο λιμάνι, απ' όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο είχε στο μεταξύ κληθεί, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του από τους εφημερεύοντες ιατρούς.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

Σχόλια