default-image

Απρόοπτο με Τοροσίδη στην Εθνική

Αθλητισμός
Απρόοπτο με Τοροσίδη στην Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απρόοπτο με Βασίλη Τοροσίδη στην Εθνική λίγα 24ωρα πριν το ματς με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (06/09, 21:45) και θα διεξαχθεί στο Αλγκάρδε.

Ο 31χρονος μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση (επεισόδιο οξείας οσφυαλγίας) την Κυριακή, του έγινε ένεση και ακολούθησε ατομικό. Ο αρχηγός της γαλανόλευκης θα δοκιμάσει να προπονηθεί τη Δευτέρα και αν δεν τα καταφέρει τότε δεν θα αγωνιστεί στο ξεκίνημα της προσπάθειας της ομάδας του Μίχαλ Σκίμπε για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Σε αυτήν την περίπτωση, τη θέση του θα πάρει λογικά ο Κώστας Σταφυλλίδης, ο οποίος αν και είναι αριστεροπόδαρος, αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο 2-1 της Εθνικής στο φιλικό με την Ολλανδία, όντας πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, έχοντας δυσκολίες στο να βοηθήσει στην ανάπτυξη της, αλλά έχει το ελαφρυντικό παίζοντας με ανάποδος πόδι.

Αντιθέτως, προπονήθηκε σε εντατικούς ρυθμούς ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ματς με τους «οράνιε», καθώς γύρισε τον αστράγαλο. Κανονικά, γυμνάστηκαν κι οι υπόλοιποι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο 51χρονος τεχνικός κράτησε κλειστά χαρτιά στην προπόνηση της Κυριακής και δεν έκανε κάποια δοκιμή εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής έκαναν πρόγραμμα διάρκειας 40 λεπτών στο γυμναστήριο και συγκεκριμένα αποφόρτιση πρόληψης με ασκήσεις κινητικότητας, ισορροπίας και διατάσεις.

Ο Γερμανός τεχνικός παρέθεσε δείπνο στους παίκτες σε εστιατόριο της περιοχής.

Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 8.00 μμ και θα διεξαχθεί στο Αλγκάρδε, όπου θα γίνει ο αγώνας και ενώ αυτή της Κυριακής πραγματοποιήθηκε σε αθλητικό κέντρο της περιοχής. Η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για τις 7 μμ.

Πηγή: www.Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News