default-image

Αυτοί "ξάφριζαν" κινητά και κοσμήματα στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Αυτοί "ξάφριζαν" κινητά και κοσμήματα στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εξιχνίαση όχι μία, όχι δύο αλλά 17 υποθέσεων κλοπής προχώρησε η Αστυνομία στην Ιεράπετρα, με υπαίτιο όπως φαίνεται έναν 23χρονο άνδρα.

Ο 23χρονος φαίνεται να αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 65.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 23χρονος μαζί με τουλάχιστον δύο άγνωστους δράστες, οι οποίοι και αναζητούνται, από τις 29 Οκτωβρίου του 2015 έως και τις 22 Αυγούστου του 2016 διέπραξαν συνολικά δεκαέξι κλοπές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητό υπολογιστή, tablet, φωτογραφική μηχανή), κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 65.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς σε αυτοκίνητο του 23χρονου, το οποίο εντοπίστηκε χθες το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, τα οποία όπως προέκυψε είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από ακόμα μια οικία στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Τα ανευρεθέντα κοσμήματα αποδόθηκαν στον παθόντα. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News