default-image

Νιόπλιας: "Είμαστε καλοί, μπορούμε και καλύτερα"

Αθλητισμός
Νιόπλιας: "Είμαστε καλοί, μπορούμε και καλύτερα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος ήταν ο Νίκος Νιόπλιας μετά το σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Καλλονή, καθώς είδε από τον ΟΦΗ στοιχεία που επιθυμεί.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου στάθηκε στη διάθεση που είχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά και την προσπάθεια να "βγάλουν" στο γήπεδο όσα δουλεύονται στις προπονήσεις.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό. Ο κόσμος πέρασε ένα ωραίο βράδυ. Ήμασταν καλοί, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Και παίξαμε με μια ομάδα που ήρθε από την Σούπερ Λίγκα. Ανταποκρίθηκαν όλα τα παιδιά που έπαιξαν και αυτό είναι ότι καλύτερο. Ήρθαν παίκτες με το στυλ που θέλουμε εμείς. Ξέρω για 16 χρόνια τι είναι ΟΦΗ. Αν δεν έχεις την καρδιά και τον χαρακτήρα δεν θα σε αγαπήσει ο κόσμος».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Καλλονής, Γιώργος Βαζάκας τόνισε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε να παίξουμε είκοσι ημέρες. Ο ΟΦΗ έχει καλύτερα πατήματα και είναι πιο έτοιμος. Ήταν ένα καλό τεστ και για τις δυο ομάδες. Χρειαζόμαστε πολλά παιχνίδια και πιστεύω πως η Καλλονή έχει αρκετό μέλλον. Σταθήκαμε πολύ καλά και πιστεύω πως με δυο τρία φιλικά θα γίνει η Καλλονή της κατηγορίας. Ο ΟΦΗ θα είναι από τα φαβορί. Φέτος εμφανίζονται πέντε ομάδες που λένε ότι λόγω μεταγραφών θα πάνε για πρωτάθλημα. Θα δείτε εκπλήξεις. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News