default-image

Άνοιξαν χαντάκια και... "ξέχασαν" να τα κλείσουν (photos)

Κρήτη
Άνοιξαν χαντάκια και... "ξέχασαν" να τα κλείσουν (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των πολιτών του Ηρακλείου. Οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του neakriti.gr, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Εδώ και έναν ολόκληρο μήνα έχουν ανοιχτεί κακότεχνα χαντάκια κατά μήκος των δρόμων από τα όρια του Πανεπιστημίου δίπλα στη ΔΟΥ Ηρακλείου, καθ' όλη την οδό Ερμή, Πικροδάφνης, Κλεάνθους, Σκεπετζή, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι πολίτες, αλλά και οι περιουσίες τους.

Ήδη όπως αναφέρει ο ίδιος, ένα παιδάκι έπεσε από το ποδήλατο ευτυχώς χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κάποια σήμανση.

Παραθέτουμε το φωτογραφικό υλικό, καθώς και το παράπονο του αγανακτισμένου αναγνώστη μας:

«Ως πολίτης αυτής της ταλαίπωρης πόλης εγώ αγανακτήσει με την ανευθυνότητα του εργολάβου αλλά και της γνωστής εταιρίας που εκπροσωπεί, των υπευθύνων του δήμου Ηρακλείου που εποπτεύουν υποτίθεται το έργο που αφορά στο πέρασμα καλωδίου κατά μήκος των δρόμων του Ηρακλείου.

Τώρα και ένα μήνα έχουν ανοιχτεί κακότεχνα χαντάκια κατά μήκος των δρόμων από τα όρια του Πανεπιστημίου δίπλα στη ΔΟΥ Ηρακλείου, καθ' όλη την οδό Ερμή, Πικροδάφνης, Κλεάνθους, Σκεπετζή και συνεχίζει προς το κέντρο Ηρακλείου με μήκος άνω των 5 χλμ., πλάτος από 5 έως και 15 εκατοστά και βάθος από 10 έως και 20 εκατοστά, αρκετά μεγάλα για να πέσει και να εγκλωβιστεί τροχός μεγάλης μηχανής και εννοείται ποδηλάτου όπως και συνέβη χθες στο ύψος της Ερμή όπου και το παιδάκι έπεσε από το ποδήλατο ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα.

Δεν υπάρχει καμία σήμανση του έργου για τους οδηγούς εκτός από 2 σημεία στα τόσα χλμ. ενώ σε κάποια σημεία έχει πέσει λίγο υποτυπώδες τσιμέντο για τα μάτια του κόσμου και σε αλλά, η σκόνη και τα χώματα που έχουν αφήσει, μετά από τόσο καιρό έχει κλείσει λίγο κάποια.

Αναρωτιέμαι… πρέπει πρώτα πάλι να θρηνήσουμε κάποια ζωή έτσι ώστε να γίνει το αυτονόητο σε αυτό τον τόπο;

Με εκτίμηση, Δημήτρης Μ. Γιαβρίδης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News