default-image

Τίναξε τη… μπάνκα η ΕΠΣΗ στους πίνακες διαιτητών!

Ποδόσφαιρο
Τίναξε τη… μπάνκα η ΕΠΣΗ στους πίνακες διαιτητών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσή εποχή διανύει το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο όσον αφορά τις αξιολογήσεις διαιτητών καθώς μετά τη Σούπερ Λίγκα, γέμισαν με διαιτητές της ΕΠΣΗ και οι πίνακες των υπόλοιπων κατηγοριών!

Θυμίζουμε ότι στη Σούπερ Λίγκα διαιτητής προωθήθηκε ο Φουκάκης, έμεινε στους βοηθούς ο Κουράκης και ανέβηκε και ο Νικολακάκης.

Στους διαιτητές της Football League, μαζί με τον Γιάννη Μουρτζάκη, προωθήθηκαν οι Μάριος Βισκαδούρος και Γιώργος Ζαχαριουδάκης και πλέον το Ηράκλειο διαθέτει τριπλέτα διαιτητών στην κατηγορία! Πρόκειται ασφαλώς για μεγάλη επιτυχία αλλά και στους βοηθούς η κατάσταση είναι ανάλογη.  

Στους ήδη υπάρχοντες Γαρεφαλάκη, Δασκαλάκη Α. και Τρουλινό, προστέθηκαν στους πίνακες οι Μαυρουδής και Παπαδάκης Μ. ενώ αναμένεται και ο Δασκαλάκης Ι. μετά τα επαναληπτικά τεστ. Έτσι, αναμένεται να υπάρχουν έξι Ηρακλειώτες στον πίνακα βοηθών της Football League.

Στους πίνακες των διαιτητών της Γ’ Κατηγορίας παρέμειναν οι Κρασαγάκης, Πατεμτζής και Χαραλαμπάκης ενώ νέα αξιολόγηση είναι αυτή του Μανδαλενάκη ενώ στους βοηθούς βρίσκεται ο Μαυραντωνάκης Α.

Πολύ σημαντική είναι και η παρουσία των διαιτητών του Ηρακλείου στην 4η Κατηγορία, καθώς στους ήδη υπάρχοντες Σπινάκη και Βασσάκη, προστέθηκαν ως νέοι αξιολογημένοι οι Λαλιώτης, Ζερβάκης και Σφακιανάκης Δ.

Με ανακοίνωσή τους, η Επιτροπή Διαιτησίας και Διεύθυνση Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης, συγχαίρουν τους αξιολογημένους διαιτητές  τους εύχονται καλά παιχνίδια με υγεία. Επίσης ευχαριστούν τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ και τον διοικητικό συμβούλιο για την αξιολόγηση του δυναμικού της ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News