default-image

Μέτρα, μετά το θάνατο της γιαγιάς

Κρήτη
Μέτρα, μετά το θάνατο της γιαγιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις Σίσσες τα πρόστιμα έπεσαν βροχή, στους παραπηγματούχους που πωλούν τα προϊόντα τους πάνω στο ΒΟΑΚ.

Μετά την παράσυρση της γιαγιάς που πουλούσε πορτοκάλια και τον τραγικό της θάνατο στην άσφαλτο, οι αρμόδιοι αναγκάστηκαν να δουν αυτό που τόσα χρόνια έκαναν ότι δεν έβλεπαν: Είναι επικίνδυνο να σταματά κανείς στην εθνική για να προμηθευτεί πορτοκάλια και καρπούζια. Και πραγματικά πρόκειται για θαύμα που εδώ και τόσα χρόνια, δεν έχουν σημειωθεί περισσότερα μοιραία περιστατικά.

Τα πρόστιμα κρατούν προς το παρόν τους υπαίθριους πωλητές μακριά από τα παραπήγματά τους αλλά είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουν.

Γι' αυτό και οι αρμόδιες Αρχές αναζητούν ένα ασφαλή χώρο, προκειμένου να τους μετεγκαταστήσουν και τα παραπήγματα να εγκαταλειφθουν οριστικά...

Το δυστύχημα

Η άτυχη γιαγιά, ηλικίας 83 ετών, έχασε τη ζωή της το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Όπως συνέβαινε συχνά, έτσι και αυτή τη φορά, ήταν πεζή στην εθνική οδό στο ύψος των Σισσών, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο την παρέσυρε και την οδήγησε στο θάνατο ακαριαία.

Το τροχαίο δυστύχημα, που μεγάλωσε τη μακάβρια λίστα των νεκρών στην Κρήτη, σημειώθηκε στις 8:30 το βράδυ, ώρα που είχε πέσει το σκοτάδι. Η έλλειψη ορατότητας στο σημείο αποτέλεσε άλλο ένα επιβαρυντικό παράγοντα και, δυστυχώς, αυτή τη φορά, το μοιραίο δεν αποφεύχθη...

>>ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News