default-image

Δήμος Ηρακλείου: "Τρέχουν" για τα σκουπίδια

Κρήτη
Δήμος Ηρακλείου: "Τρέχουν" για τα σκουπίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δημοσιεύματα  της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» φαίνεται ότι κινητοποίησαν τους αρμοδίους για λήψη μέτρων για την καθαριότητα.

Οι βουλευτές λοιπόν του Ηρακλείου, δέχτηκαν σήμερα το πρωί μια κλήση στα κινητά τους τηλέφωνα, από «κάποιο» γραφείο του Δήμου Ηρακλείου, ενημερώνοντας τους να παραστούν σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο, αύριο Σάββατο, με θέμα τα σκουπίδια, παρουσία των εργαζομένων αλλά και  άλλων εμπλεκόμενων φορέων.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ 47 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Μέχρι εδώ όλα καλά. Αυτό που προκαλεί ωστόσο εντύπωση είναι ότι σύσκεψη θα γίνει υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Κώστας Βαρδαβά (Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού - Οργάνωσης - Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Διαφάνειας - Περιβάλλοντος - Αγροτικής Ανάπτυξης και Συντονισμού Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων) και όχι υπό την προεδρία του αρμόδιου αντιδημάρχου Χάρη Μαμουλάκη.

Το γεγονός ότι τη σύσκεψη δεν την συγκάλεσε ο καθ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μαμουλάκης έχει προκαλέσει πλείστα ερωτήματα όσον αφορά στα εσωτερικά της δημοτικής ομάδας.

Την ίδια στιγμή ενοχλημένοι εμφανίζονται οι βουλευτές για το τυπικό της διαδικασίας, καθώς δεν έλαβαν καμία επιστολή, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά ενημερώθηκαν «στο πόδι» με ένα τηλεφώνημα από μια υπάλληλο του Δήμου. Ορισμένοι δεν δίστασαν μάλιστα  να χαρακτηρίσουν προσβλητική την πρόσκληση του κ.Βαρδαβά, με τον τρόπο που έγινε. Ένας εκ των βουλευτών είπε «Ποιος είναι αυτός; Έχει δει τον ίσκιο του ανάποδα»!!

Το ερώτημα ωστόσο παραμένει και αφορά στην ουσία των πραγμάτων. Πως είναι δυνατόν να συγκαλεί σύσκεψη ο κ. Βαρδαβάς, με τους βουλευτές του Ηρακλείου, για θέματα που άπτονται ξεκάθαρα σε χαρτοφυλάκιο άλλου αντιδημάρχου;

Μήπως ο στόχος του είναι να απλά να μετακυλήσει ευθύνες σε άλλους, την ίδια στιγμή που ο Δήμος Ηρακλείου και ο δήμαρχος έπρεπε ήδη να έχουν λάβει μέτρα για μια καθαρή πόλη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (PHOTOS)

Συνάντηση παρουσία βουλευτών αύριο

Για το πρόβλημα που έχει προκύψει στην Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δήμο Ηρακλείου με τον πρόεδρο του ΕΚΗ Στέλιο Βοργία, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο παρουσία και των εργαζομένων, και αποφασίστηκε συνάντηση αύριο Σάββατο και ώρα 10 το πρωί στη Λότζια παρουσία και των βουλευτών του Νομού, με στόχο να δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΤΟ ΕΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 47 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News