default-image

Ασφαλίζουν τις λάμες τους οι Παραολυμπιονίκες

Αθλητισμός
Ασφαλίζουν τις λάμες τους οι Παραολυμπιονίκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κίνδυνοι που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος στην Βραζιλία οδηγούν αθλητές της παραολυμπιακής ομάδας να ασφαλίσουν τις αγωνιστικές τους... λάμες.

«Κάθε λάμα στοιχίζει εννέα χιλιάδες ευρώ η μία. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στη διαδικασία της ασφάλισης των αγωνιστικών τεχνητών μελών, αυτή τη φορά όμως ένοιωσα ότι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος. Εύχομαι να μη συμβεί το παραμικρό στην Βραζιλία», τονίζει σχετικά ο  Χρήστος Καπέλλας .

Ο έλληνας πρωταθλητής  που έχει δηλωθεί στο μήκος και στη σκυτάλη, βρίσκεται ήδη στην Βραζιλία έχοντας ξεπεράσει λίαν προσφάτως δύο προβλήματα με την υγεία του. «Εδώ και ενάμιση μήνα έπαιρνα αντιβίωση λόγω σταφυλόκοκκου. Την έκοψα για τους αγώνες, όμως λίγες ημέρες αργότερα υπέστη περονιαία τενοντίτιδα που με κράτησε μακριά από τις προπονήσεις για κάποιες ημέρες. Ο γιατρός μου συνέστησε φουλ ξεκούραση και φουλ πάγο. Επανήλθα στις αρχές της εβδομάδας. Τώρα, σιγά-σιγά αρχίζω να ξαναβρίσκω την καλή μου αγωνιστική κατάσταση», λέει ο αθλητής της Ειδικής Ολυμπιάδας ο οποίος συμμετέχει για δεύτερη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες (και Πεκίνο).

«Νομίζω ότι είναι μέσα στις δυνατότητές μου η τρίτη θέση στο μήκος, εφόσον δεν έχω θέματα με την υγεία μου. Όσον αφορά στη σκυτάλη, εάν αγωνιστώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαστε πέντε άτομα στη σκυτάλη και όπως έχω συζητήσει και με τον ομοσπονδιακό προπονητή (σ.σ. Σπύρο Βασδέκη), προέχει να τρέξουν οι πιο γρήγοροι. Στη σκυτάλη δεν υπάρχει θέμα ποιός είναι ο παλαιότερος. Προέχει να συμμετέχουν οι πιο γρήγοροι. Προέχει το καλό της ομάδας. Εκτός του Σείτη και του Κουτούλια που αντικειμενικά είναι οι πιο γρήγοροι, πρότεινα στον Βασδέκη να κάνουμε ένα αγωνιστικό τεστ για να δούμε τους χρόνους των υπολοίπων. Προέχει η ομάδα να πάει καλά. Αυτό θα ικανοποιήσει τους πάντες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News