Ειδήσεις

Φρίκη: Απήγαγαν 14χρονη και τη βίαζαν συστηματικά

Στο "φως" άλλη μία ανατριχιαστική υπόθεση, με θύμα ένα ανήλικο κοριτσάκι μόλις 14 χρόνων, η οποία αποκαλύφτηκε στη Λάρισα. Το κορίτσι είχε πέσει στα χέρια δύο Ελλήνων μαστροπών, που την κρατούσαν φυλακισμένη και την υποχρέωναν να υφίσταται καθημερινά σεξουαλική κακοποίηση από τους "πελάτες" τους.

Η ανήλικη μέχρι και τον περασμένο Φεβρουάριο φιλοξενούνταν σε ίδρυμα της περιοχής, καθώς οι δικαστικές αρχές είχαν αφαιρέσει την επιμέλεια του κοριτσιού από τη μητέρα του. Ξαφνικά το παιδί εξαφανίστηκε από προσώπου γης, με τους υπεύθυνους τους ιδρύματος να κάνουν λόγο ότι... απέδρασε με τη βοήθεια συγγενικού της προσώπου, ενώ σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες φαίνεται να μην έχει δηλωθεί στους αρμόδιους φορείς η εξαφάνισή της.

Για επτά περίπου μήνες τα ίχνη της 14χρονης κοπέλας είχαν χαθεί, έως ότου το άτυχο κοριτσάκι εντοπίστηκε από τους άνδρες της ασφαλείας Λάρισας να ζει μέσα σε ένα κολαστήριο, όπου της κρατούσε φυλακισμένη ο 55χρονος άνδρας, ο οποίος την ανάγκαζε στα πιο τρυφερά της χρόνια να εκδίδεται σε άνδρες έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με τα όσα εξιστόρησε το ανήλικο κορίτσι στους αστυνομικούς που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας τη συγκεκριμένη υπόθεση, μετά την αποχώρηση της από το ίδρυμα βρέθηκε - άγνωστο πως - στα χέρια ενός άνδρα με τον οποίο διέμενε στο ίδιο σπίτι για περίπου έξι μήνες. Η κοπέλα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι ο άνδρας με τον οποίο έμενε μαζί του μετά τη φυγή της από το ίδρυμα την είχε βιάσει.

Στα μέσα του Αυγούστου ο άνδρας αυτός την παρέδωσε στο 55χρονο ο οποίος όχι μόνο κράτησε φυλακισμένη την ανήλικη κοπέλα, αλλά άρχισε να την εκδίδει και σε άνδρες οι οποίοι πρόσφεραν χρηματικά ποσά προκειμένου να οδηγηθούν στο κρεβάτι με την ανήλικη κοπέλα, ικανοποιώντας τις αρρωστημένες τους ορέξεις.

Το θρίλερ εκτυλισσόταν σε ένα διαμέρισμα - κολαστήριο, όπου συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ένας 55χρονος που φέρεται και ως "εγκέφαλος" της υπόθεσης και ο 56χρονος συνεργός του που εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο δεύτερος είχε αρπάξει την ανήλικη Ελληνίδα στα μέσα Αυγούστου και ο 55χρονος την κρατούσε παρά τη θέληση της στο διαμέρισμα, όπου τη βίαζε και την εξανάγκαζε να εκδίδεται έναντι αμοιβής σε άγνωστο αριθμό ατόμων!

Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, με τον 55χρονο να κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση και βιασμό, ενώ στον 56χρονο αποδίδονται κατηγορίες για απλή συνέργεια στη μαστροπεία και για αρπαγή ανηλίκου. Από τους «πελάτες», έχουν ταυτοποιηθεί τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού.  

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια