Ειδήσεις

Νέο "δάσος" με χασισόδεντρα στο Μυλοπόταμο (photo)

Ακόμη μια περίπτωση χασισοκαλλιέργειας ανακάλυψε η Αστυνομία στο Μυλοπόταμο, η οποία αποτελεί την συνέχεια σε μια σειρά από δράσεις στην ευρύτερη περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Μυλοποτάμου, εντοπίστηκαν δύο φυτείες κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά 163 δενδρύλλια.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων και συντονισμένων ενεργειών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, οργανώθηκε σήμερα το πρωί, επιχείρηση εξερεύνησης, στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α.) Κρήτης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή 2 ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, με δενδρύλλια ύψους έως 2 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Σχόλια