Ειδήσεις

Συγκινούν οι πολίτες που προσφέρουν σχολικές τσάντες

Βοηθήστε κι εσείς έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να μην στερηθούν τα εφόδια για το σχολείο! Ξεκίνησε η προσπάθεια από φορείς και Δήμους.

Ο Σεπτέμβρης μπήκε αλλά δεν θα έχουν όλα τα παιδιά μια σχολική τσάντα στους ώμους, ούτε όλα τα σχολικά είδη που είναι απαραίτητα…

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η «Κίτρινη Αποστολή» θα προσπαθήσει, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να μην στερηθούν τα εφόδια τους για το σχολείο!

Έτσι λοιπόν από τις 30/8 έως και τις 16/9 θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη σε γραφείο που βρίσκεται στη Λ. Παπαναστασίου 96 από τις 09.00 έως τις 18.00 εκτός Σαββατοκύριακου.

Όποιος δεν μπορεί για οποιαδήποτε λόγο να μεταφέρει τα σχολικά στο σημείο, μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές της ομάδας "Κίτρινη αποστολή" για να βρεθεί τρόπος. 

Πολίτης προσέφερε 10 τσάντες στην "Κίτρινη Αποστολή"ενώ ακολουθούν πολλοί ακόμη

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Δήμο Ηρακλείου

Στη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των οικογενειών που η οικονομική κρίση έκανε την καθημερινότητα τους δύσκολη, προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής.  Η δράση ονομάζεται «Νοιάζομαι για τον συμμαθητή μου».

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών ξεκινά σήμερα 1η Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου. Θα γίνεται καθημερινά από  Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες 08.30 με 13.00, στα ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.  - Α.Π.Η: Αγίας Τριάδας, Πόρου, Τάλου, Μασταμπά, Φορτέτσας, Νέας Αλικαρνασσού.  

Σχόλια