Ειδήσεις

Τηλεοπτικές άδειες: 48 ώρες και συνεχίζουν

48 ώρες συμπληρώνει η διαδικασία της δημοπρασίας για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, που βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Σχεδόν 48 ώρες έχουν περάσει από την στιγμή που οι υποψήφιοι καναλάρχες  πέρασαν τη πύλη της ΓΓΕΕ προκειμένου να διεκδικήσουν με τη διαδικασία της δημοπρασίας τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την πορεία της διαδικασίας. Υπενθυμίζεται πως ακόμη και οι «νικητές» των πρώτων αδειών είναι υποχρεωμένοι να μείνουν στο κτήριο της ΓΓΕΕ μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Στο μεταξύ, χτες υπήρξε μπαράζ επίδοσης ασφαλιστικών μέτρων. Οι αιτήσεις θυροκολλήθηκαν από δικαστικούς επιμελητές στην είσοδο της ΓΓΕΕ, και αφορούν είτε τη διαδικασία της δημοπρασίας είτε ασφαλιστικά μέτρα που κάνουν οι υποψήφιοι εναντίων των υπόλοιπων σχημάτων.

Συγκεκριμένα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί Star, Alpha, ΑΝΤ1 και Mega κοινοποίησαν με θυροκόλληση στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει κατά της διαδικασίας της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών οι οποίες και θα εξεταστούν από το ΣτΕ στις 16 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια