Ειδήσεις

Πρωτοφανές: Video δείχνει δήμαρχο να παίρνει κόκα!

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο και "βροχή" οι διαμαρτυρίες πολιτών που ζητούν την παραίτηση Δημάρχου ο οποίος αποτυπώνεται σε βίντεο να παίρνει κόκα!

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και "βροχή" πέφτουν πλέον οι διαμαρτυρίες πολιτών και φορέων που ζητούν την παραίτηση δημάρχου στη Μ.Βρετανία. Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό καθώς στο βίντεο αποτυπώνεται ο δήμαρχος της πόλης Ντόβερ να παίρνει κόκα σε μια τουαλέτα, χρησιμοποιώντας ένα χαρτονόμισμα των 20 λιρών.

Στο κλιπ διάρκειας 1 λεπτού και 7 δευτερολέπτων που τον «καίει», ο Rix φαίνεται να μπαίνει στην τουαλέτα με έναν άγνωστο άνδρα και μάλιστα να λέει «Γρήγορα, κλείσε την πόρτα. Δεν θέλω να κοιτάξει κανείς και να με δει να το κάνω αυτό». Στη συνέχεια, με την ενθάρρυνση του αγνώστου σνιφάρει αργά μια γραμμή από την άσπρη σκόνη με ένα χαρτονόμισμα.

«Μου την έστησαν»

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail ο ίδιος αρνείται να παραιτηθεί, ισχυριζόμενος ότι «του την έστησαν» και - όσο απίστευτο κι αν φαίνεται - ότι δεν ήξερε πως η λευκή ουσία που έβαζε στη μύτη του ήταν... ναρκωτικά!

Ο 54χρονος Neil Rix ζήτησε σύμφωνα με το protothema.gr επίσημα συγγνώμη για την συμπεριφορά του, την οποία ωστόσο δεν θεωρεί επαρκή αιτία για να να εγκαταλείψει το αξίωμά του. Όπως ισχυρίστηκε, επιτήδειοι «του την έστησαν», ρίχνοντάς του κάτι στο ποτό για να τον κάνουν να παραφερθεί, να τραβήξουν αυτό το ενοχοποιητικό βίντεο και να τον εκβιάσουν.

«Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο. Ήμουν ζαλισμένος από το ποτό. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που "σνιφάρισα". Θα μπορούσε να ήταν ζάχαρη άχνη ή κάτι τέτοιο», είπε ο... ανεκδιήγητος δήμαρχος, ο οποίος φυσικά στο επίμαχο βίντεο δεν έδειχνε ούτε μεθυσμένος ούτε να μην ξέρει τι κάνει.

Σχόλια