Ειδήσεις

Αποκάλυψε το "γάμο" με τον Λεβέντη ο Κεγκέρογλου;

Μετά και την απομάκρυνση του βουλευτή Καλλιάνου από την ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, οργιάζουν οι φήμες που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Μετά και την απομάκρυνση του βουλευτή και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου κ. Καλλιάνου από την ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, οργιάζουν οι φήμες που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Ο ίδιος υποστήριξε πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, του είπε πως αν ξαναεκφραστεί αρνητικά για τον ΣΥΡΙΖΑ θα τον αποπέμψει από το κόμμα, γεγονός που αποτέλεσε και την αιτία της αποχώρησής του.

Από την ΕΦ.ΣΥΝ στον... Κεγκέρογλου

Η πληροφορία που αρχικά δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών και αργότερα έγινε αναφορά στο twitter από τον Ηρακλειώτη Βουλευτή κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, δείχνει να ενισχύει το σενάριο για "πάντρεμα" Τσίπρα και Λεβέντη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος θα ακολουθήσει τον Πρωθυπουργό σε οικονομικό φόρουμ στις ΗΠΑ. Ο κ. Λεβέντης μάλιστα επιβεβαιώνει πως όντως θα βρίσκεται στην Αμερική, αλλά ο λόγος της παρουσίας του δεν έχει να κάνει με την ταυτόχρονη παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα εκεί.

Δείτε το σχετικό tweet του Β. Κεγκέρογλου

Η απάντηση

Πάντως σε απάντησή του ο κ.Λεβέντης αναφέρει «Ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ένας κύριος Κεγκέρογλου δήλωσε ότι έκλεισε το "κονέ" της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω τι πάει να πει "κονέ"» είπε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο για να προσθέσει «Είπα ότι δεν θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι άλλο να κάνω; Τι να πω;».


V.K.

Σχόλια