default-image

Την Κυριακή η ετήσια συνάντηση των οπαδών του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Την Κυριακή η ετήσια συνάντηση των οπαδών του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει η συνάντηση των φιλάθλων του ΟΦΗ "Θύρα 4", με τη συμμετοχή των οργανωμένων συνδέσμων και όλων των φίλων της ομάδας. Το ραντεβού έχει δοθεί στην προβλήτα του Λιμεναρχείου, με ζωντανή μουσική και πολλά events.

Η εκδήλωση γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα, ενώ θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία και θα πραγματοποιηθούν και αγώνες 5x5. Οι διοργανωτές είναι στην τελική ευθεία της σχετικής προετοιμασίας και αναμένεται πολύς κόσμος να δώσει το "παρών".

Σε ανακοίνωσή του οι Σύνδεσμοι του ΟΦΗ αναφέρουν τα εξής:

"Η μεγάλη μέρα έρχεται, την Κυριακή 04/09 διοργανώνεται η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΟΦΗ ΘΥΡΑ 4 στην προβλήτα του Λιμεναρχείου.

Σκοπός όλων μας είναι να διοργανωθεί μια πετυχημένη εκδήλωση έτσι ώστε να καθιερωθεί  στην πόλη του Ηρακλείου, και κάθε χρόνο τέτοια μέρα να είναι η ημέρα του οπαδού του Ο.Φ.Η., η δική μας μέρα.

Στην εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθούν εθελοντική αιμοδοσία, μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, συλλογή ρούχων, τροφίμων και φαρμάκων. Θα τιμηθούν με απονομή πλακέτας, ο μεγάλος ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΕΡΑΡΝΤ και η μνήμη του μεγάλου κρητικού και ομιλίτη ΝΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ. Θα έχουμε ζωντανή μουσική με το ροκ συγκρότημα ΗΧΟΣ ΑΝΟΧΗΣ και η βραδιά θα κλείσει με κρητική μουσική από τον ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΝΑΛΗ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά και στο τέλος της βραδιάς μαζί με πολλές εκπλήξεις, θα γίνει η κλήρωση 5 εισιτηρίων διαρκείας της ομάδα μας. Για τον λόγο αυτό, η παρουσία όλων μέχρι το τέλος της εκδήλωσης κρίνεται απαραίτητη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέρος των εσόδων που θα προκύψουν από την εκδήλωση θα διατεθεί στο  Ίδρυμα "Το Σπίτι των Αγγέλων", στην Ομάδα Αλληλεγγύης Ηρακλείου Κρήτης "ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ" και στην εθελοντική ομάδα "ΟΙ ΑΤΑΧΤΟΙ", δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι οι Οπαδοί του Ο.Φ.Η εκτός από το πάθος τους για την ομάδα ενδιαφέρονται ουσιαστικά και για τον συνάνθρωπο τους βοηθώντας από την μεριά τους με όποιον τρόπο μπορούν.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Δίνουμε ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 04/09 και ώρα 18:00 στο λιμάνι.

Πάμε όλοι μαζί δυνατά να πλημμυρίσουμε το λιμάνι με ασπρόμαυρα μπλουζάκια και με την μαζική παρουσία μας να δηλώσουμε, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.

Ο.Φ.Η.  Ιστορία….Αθλητική Παιδεία….Και Ενεργό Συμμετοχή....Μέσα στην Κοινωνία

Υ.Γ.Οφείλουμε να το αναφέρουμε γιατί μας αναγκάζουν να το κάνουμε: Δεν γίνεται να έχουμε απευθυνθεί σε όλες τις αιμοδοσίες των νοσοκομείων της Κρήτης για να παρεβρεθούν στην εκδήλωση  έτσι ώστε να διοργανωθεί η εθελοντική αιμοδοσία και να βρίσκουμε τις πόρτες κλειστές. Είναι ΝΤΡΟΠΗ για το Ηράκλειο και την Κρήτη να αναγκαζόμαστε να απευθυνόμαστε εκτός Κρήτης για να διοργανώσουμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν και δεν μπορούν. Μια λέξη βρίσκουμε μόνο που να εκφράζει το πώς αισθανόμαστε, ΝΤΡΟΠΗ!

ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης»

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News