Ειδήσεις

Τέλος η σειρά Nexus από την Google;

Η πρώτη φήμη που ισχυρίζεται ότι τα φετινά smartphones της Google θα στερούνται την ονομασία Nexus, αυτή τη φορά έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, τα επερχόμενα HTC Marlin και HTC Sailfish θα έρθουν με μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά στο λογισμικό τους και ένα τροποποιημένο UI πάνω από το καθαρό Android. Αυτή είναι μια έντονη αντίθεση σε σχέση με την stock εμπειρία του Android που οι χρήστες περίμεναν με ανυπομονησία από μια συσκευή Nexus.

Εάν πρέπει να πιστέψουμε αυτή την έκθεση, οι δύο επερχόμενες συσκευές δεν θα έχουν ούτε το branding της HTC. Σε αυτό το σημείο όμως, η νέα επωνυμία που θα κάνει την έναρξη της μαζί με τα δύο τηλέφωνα είναι άγνωστη.

Η ίδια έκθεση υποστηρίζει ότι η Google θα κυκλοφορήσει κάτω από το νέο branding δύο νέα Android Wear smartwatches (με κωδικές ονομασίας Anglefish και Swordfish) αργότερα μέσα στο έτος. Αλλά αυτήν την πληροφορία την είχαμε ακούσει ξανά στο παρελθόν.

Περιττό να πούμε ότι σύμφωνα με το techmaniacs, αν όλα αυτά αποδειχθεί ότι είναι ακριβείς πληροφορίες, τότε το Android σαν οικοσύστημα θα περάσει μέσα από μια τεράστια αλλαγή. Τα Nexus άλλωστε ήταν το ξεκίνημα για κάθε νέο χαρακτηριστικό που ερχόταν στο λειτουργικό.

Σχόλια