Ειδήσεις

Αμετακίνητος για επανέναρξη ο Κοντονής

Μπάλα... στοπ! Παρότι υπήρχε μια συγκρατημένη αισιοδοξία για επανέναρξη του πρωταθλήματος, το Υπουργείο Αθλητισμού και ο Σταύρος Κοντονής ξεκαθάρισαν ότι όχι μόνο δεν ξεκινούν οι αγώνες, αλλά το ενδεχόμενο για νέα αναβολή παραμένει ορθάνοιχτο!

Μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, και τις επαφές με FIFA-UEFA, από το υφυπουργείο Αθλητισμού διέρρεαν πως όχι απλώς δεν υπάρχει προοπτική να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά και να πάει αρκετά αργότερα η έναρξη.  

Συγκεκριμένα, τονίζονταν τα εξής: «Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω

χρονική επέκταση της!».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι για τους οποίους ο Σταύρος Κοντονής δεν προτίθεται να αποφασίσει την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν να κάνουν με την ματαίωση της πρωινής συνάντησης για τη διαιτησία, για την οποία δεν υπήρξε η παραμικρή βελτίωση ή αλλαγή, καθώς και το γεγονός ότι οι υπόδικοι παράγοντες της ΕΠΟ δεν παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. της ομοσπονδίας και παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια