default-image

Αμετακίνητος για επανέναρξη ο Κοντονής

Ποδόσφαιρο
Αμετακίνητος για επανέναρξη ο Κοντονής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάλα... στοπ! Παρότι υπήρχε μια συγκρατημένη αισιοδοξία για επανέναρξη του πρωταθλήματος, το Υπουργείο Αθλητισμού και ο Σταύρος Κοντονής ξεκαθάρισαν ότι όχι μόνο δεν ξεκινούν οι αγώνες, αλλά το ενδεχόμενο για νέα αναβολή παραμένει ορθάνοιχτο!

Μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, και τις επαφές με FIFA-UEFA, από το υφυπουργείο Αθλητισμού διέρρεαν πως όχι απλώς δεν υπάρχει προοπτική να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά και να πάει αρκετά αργότερα η έναρξη.  

Συγκεκριμένα, τονίζονταν τα εξής: «Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω

χρονική επέκταση της!».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι για τους οποίους ο Σταύρος Κοντονής δεν προτίθεται να αποφασίσει την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν να κάνουν με την ματαίωση της πρωινής συνάντησης για τη διαιτησία, για την οποία δεν υπήρξε η παραμικρή βελτίωση ή αλλαγή, καθώς και το γεγονός ότι οι υπόδικοι παράγοντες της ΕΠΟ δεν παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. της ομοσπονδίας και παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News