default-image

Ιεράπετρα: Λόγια καρδιάς και χοροσπερίδα για το Μάνο

Κρήτη
Ιεράπετρα: Λόγια καρδιάς και χοροσπερίδα για το Μάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Όλοι Μαζί Μια αγκαλιά ,Μπορούμε Για τον Μάνο..που πρέπει να χειρουργηθεί επειγόντως" . Με τη φράση οργανώνεται νέα δράση για να δοθεί βοήθεια σε ενα παιδί που την έχει ανάγκη. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

Η Δεύτερη Χοροσπερίδα για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας  και ελπίζουμε η  μεγαλύτερη  για τον Μάνο της Καρδιάς μας .Σας περιμένουμε στην Καλαμαύκα Ιεράπετρας στις 5 του Σεπτέμβρη όλους....!!!!!

Συγκινητικά είναι τα λόγια της μητέρας του Μάνου που θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη της για όλους εκείνους που  βοήθησαν στο να  πραγματοποιηθεί η πρώτη χοροεσπερίδα  αλληλεγγύης πριν δυο εβδομάδες έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήρθε  στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το μικρό μου Μάνο ....

Ευχαριστώ όλους τους καλλιτέχνες που ήρθαν αφιλοκερδώς για τον ίδιο σκοπό. .. Γιώργης  Βρέντζος, Αλεξανδρος Παπαδάκης, και Μανόλης Ρασιδάκης ...

.Εύχομαι ποτέ να μην βρεθεί κανένας στη δική μου θέση. .εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους όσους με βοήθησαν, αλλά και σε όλον τον κόσμο ....επιφυλάσσομαι να επιστρέψω κι εγώ το ίδιο καλό που κάνατε για το Μάνο μου....αν δεν μπορέσω, πιστεύω πως κάποιος από ψηλά βλέπει και κοστολογεί το καλό ή το κακό και τους το δίνει πίσω. ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΌΛΟΥΣ. ..ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ. ..." είναι τα λόγια της νεαρής μητέρας που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News