Ειδήσεις

Μετά το ρεπορτάζ… το STOP εμφανίστηκε ξανά! (photo)

«Έλαμψε» δια της παρουσίας του ξανά το σήμα του STOP στην περιοχή της Θερίσου, μετά την δημοσίευση του θέματος από το neakriti.gr.

«Έλαμψε» δια της παρουσίας του ξανά το σήμα του STOP στην περιοχή της Θερίσου, μετά την δημοσίευση του θέματος από το neakriti.gr.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε πως συνεργείο του Δήμου Ηρακλείου, βρέθηκε τις προηγούμενες ώρες στην οδό Μιχάηλ Αρχαγγέλου στην Θέρισο, φροντίζοντας να καθαριστεί το σήμα που είχε κρυφτεί πίσω από λουλούδια και φυτά.

Αρκετές ήταν οι μαρτυρίες από κατοίκους και διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι δεν έβλεπαν το STOP και κινδύνευαν καθημερινά να πέσουν θύματα ατυχήματος και μάλιστα… χωρίς να φέρουν ευθύνη, αφού δεν σταματούσαν αγνοώντας την ύπαρξή του.

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Μαμουλάκης σε σχετική του ενημέρωση, αναφέρει ότι το θέμα πλέον λύθηκε.

Αναλυτικά

Με αφορμή δημοσιεύματα στην έγκριτη εφημερίδα σας, στο φύλλο του Σαββάτου 27/8, σχετικά με το STOP στην οδό Μ. Αρχαγγέλου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κλαδεύτηκαν τα κλαδιά των δένδρων της παρακείμενης αυλής από το προσωπικό του τμήματος Πρασίνου.

Δείτε πως είναι σήμερα η κατάσταση του σήματος στο σημείο

Περιμένουμε βέβαια να υπάρξουν ανάλογες κινήσεις και σε άλλα σημεία της πόλης, όπου την εφαρμογή του ΚΟΚ εμποδίζουν φυτά ή λουλούδια, με τις περιπτώσεις να είναι ουκ ολίγες.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

Σχόλια