default-image

Θλίψη για το χαμό της γιατρού Χριστίνας Φραγκογιάννη

Κρήτη
Θλίψη για το χαμό της γιατρού Χριστίνας Φραγκογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν με θλίψη και συγκίνηση την Χριστίνα Φραγκογιάννη, στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Παχιανών στα Χανιά.

Η γιατρός Χριστίνα Φραγκογιάννη έχασε το πρωί της Κυριακής τη μάχη για τη ζωή. Εξαιρετικά αγαπητή στην κοινωνία δυναμικό στέλεχος της Αυτοδιοίκησης, η Χριστίνα Φραγκογιάννη επί χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων και Δημοτική Σύμβουλος.

Συλλυπητήρια από την 7η ΥΠΕ Κρήτης

H Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης με αφορμή την είδηση του θανάτου της ιατρού Χριστίνας Φραγκογιάννη- Τσάφαρη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο μισεμό της ιατρού Χριστίνας Φραγκογιάννη- Τσάφαρη. Ο θάνατος χτύπησε και πάλι την πόρτα της ιατρικής οικογένειας και αυτή τη φορά της Χανιώτικης κοινωνίας, για να πάρει μαζί του ένα κομμάτι της καρδιάς μας.

Μια εξαίρετη προσωπικότητα, μια γυναίκα ιδιαίτερα δυναμική, ένα διακεκριμένο μέλος της Ιατρικής κοινότητας και της τοπικής αυτοδιοίκησης: Τη  Χριστίνα Φραγκογιάννη- Τσάφαρη που πράγματι υπηρέτησε πιστά τον όρκο του Ιπποκράτη, αλλά και το κοινωνικό σύνολο με ψηλό αίσθημα ευθύνης στην αξία άνθρωπος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Συλλυπητήριο Δημάρχου Χανίων Τ. Βάμβουκα

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, σε δήλωσή του εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της αγαπητής γιατρού και αυτοδιοικητικού, Χριστίνας Φραγκογιάννη.

Η Χριστίνα Φραγκογιάννη προσέφερε επί σειρά ετών στην αυτοδιοίκηση και τα κοινά, διατελώντας δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Άνθρωπος με ήθος και ακέραιη προσωπικότητα, μέσα από το ιατρικό της λειτούργημα και την ενασχόλησή της με τα κοινά στήριξε μέχρι τέλους την έννοια της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και την πίστη σε αξίες, ιδέες και ιδανικά.  

Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο, την κόρη και τους οικείους της εκλιπούσης.

Αποδίδοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη Χριστίνα Φραγκογιάννη αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για σήμερα, Δευτέρα 29/8/2016, συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 30/8/2016, στις 18.00. Παράλληλα, ορίζουμε έκτακτη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου για σήμερα, στις 14.30, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την οφειλόμενη απόδοση τιμής. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία, ενώ αντί στεφάνου θα  προταθεί η κατάθεση χρηματικού ποσού για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News