default-image

Τετάρτη με ΠΟΑ, Σάββατο με Καλλονή ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Τετάρτη με ΠΟΑ, Σάββατο με Καλλονή ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα φιλικά παιχνίδια του ΟΦΗ θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και στο πρόγραμμα προστέθηκε και ένας αντίπαλος στο προσεχές πρωτάθλημα της Football League, με την Καλλονή να φιλοξενείται το Σάββατο στο "Γεντί Κουλέ".

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία φέτος υποβιβάστηκε από την Σούπερ Λίγκα, και η μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση θα γίνει το Σάββατο στις 19:00 στο "Γεντί Κουλέ". Ασφαλώς αποτελεί ένα δυνατό τεστ για τον ΟΦΗ μετά και τις δύο αναμετρήσεις με τον Πλατανιά που προηγήθηκαν.

Λεπτομέρειες για το φιλικό του ΟΦΗ με την Καλλονή, θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζουμε ότι κανονικά την Τετάρτη θα γίνει το φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΟΑ στις 17:30 στο Βαρδινογιάνειο αθλητικό κέντρο.

Ο προγραμματισμός των φιλικών διαμορφώνεται ως εξής:

31 Αυγούστου: ΟΦΗ - ΠΟΑ

3 Σεπτεμβρίου: ΟΦΗ-Καλλονή

10 Σεπτεμβρίου: ΑΟΧανιά-ΟΦΗ

17 Σεπτεμβρίου: ΟΦΗ-ΑΟΧανιά

Στο μεταξύ, οι παίκτες του ΟΦΗ, επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις, μετά τα δυο φιλικά που είχαν Σάββατο και Κυριακή με Πανθηραϊκό και Πλατανιά. Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, έχει να αξιολογήσει τους τραυματίες Μίκιτς (τράβηγμα) και Κιάσσο. Ο έμπειρος μέσος του ΟΦΗ έχει ένα σκίσιμο στα χείλη απο το φιλικό με τον Πανθηραικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News