default-image

Κατηγορείται για… κλοπή ο Μουρίνιο

Ποδόσφαιρο
Κατηγορείται για… κλοπή ο Μουρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία αποκάλυψη προχωράει η Κυριακάτικη έκδοση της αγγλικής «Sun», αφού σύμφωνα με την οποίο ο Μουρίνιο είχε μία διαφωνία με κάποιους από τους εργάτες στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ και ο Πορτογάλος τεχνικός αντέδρασε, κλέβοντας ,όπως τον κατηγορούν,  τα εργαλεία τους.

Στο άρθρο γίνεται λόγος για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Μουρίνιο που αντιδρά όπως ένα παιδί όταν διαφωνεί με κάτι…

Σε ότι αφορά το περιστατικό; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sun», ο «Special One» πήρε το φτυάρι ενός εργάτη μετά από τον καυγά.

Ο λόγος που ο Πορτογάλος έγινε έξαλλος; Επειδή σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι εργάτες χρησιμοποίησαν κώνους προπόνησης και κοντάρια στο χώρο εργασίας τους.

Στο άρθρο της, η ιστοσελίδα χαρακτηρίζει τον Μουρίνιο ως «Πορτογάλο ξεροκέφαλο… που είχε μια σειρά από καυγάδες στην καριέρα του». Μάλιστα το βρετανικό ταμπλόιντ δεν παρέλειψε να ανασύρει το περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε ο 53χρονος τεχνικός κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, όταν ως προπονητής της Τσέλσι είχε προβλήματα με τη γιατρό της ομάδας, Εύα Καρνέιρο.

Η κίνηση βέβαια αυτή του Μουρίνιο μπορεί να ερμηνευτεί και διαφορετικά από κάποιους. Σαφώς και ο Μουρίνιο δεν έχει ανάγκη το φτυάρι των εργατών, απλώς θέλησε με την πράξη του αυτή να τους δείξει ότι δεν είναι ωραίο να σου παίρνουν τα εργαλεία τις δουλειά σου, όπως έκαναν αρχικά οι εργάτες με τα εργαλεία προπόνησης του…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News