Ειδήσεις

Video με βουτιές που "έκοψαν" την ανάσα στον Αγ. Νικόλαο

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο μες τις βουτιές που "έκοψαν" την ανάσα και άφησαν άφωνους τους θεατές του 1ου Agios Nikolaos Cliff Diving Show το οποίο ολοκληρώθηκε.

Βουτιές που έκοψαν την ανάσα και εντυπωσιακές τούμπες άφησαν άφωνους τους θεατές του  1ου Agios Nikolaos Cliff Diving Show. Το ιδιαίτερο στοιχείο σύμφωνα με τους διοργανωτές ήταν ότι ακόμη και καθισμένοι γύρω από τις καφετέριες, οι θαμώνες καταστημάτων μπορούσαν να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα.

Τις προηγούμενες ημέρες η Λίμνη του Άγιου Νικολάου φιλοξένησε το εκπληκτικό θέαμα, το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου, με τους 10 καλυτέρους σε επίπεδο κόσμου αθλητές, που αγωνίζονται στα πλαίσια των υποχρεώσεών τους ως μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος των καταδύσεων από φυσικές εξέδρες.

Δείτε τις φωτογραφίες του neakriti.gr αλλά και το εντυπωσιακό video

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη λίμνη για να "απολαύσουν" από κοντά τους παγκόσμιους αθλητές, ενώ το πλούσιο θέμα, συμπλήρωνε το γιορτινό κλίμα.  

Στη λίμνη μάλιστα αναβίωσαν και αγώνες κολύμβησης και πόλο όλων των ηλικιών, με σημαντική στιγμή την αναβίωσή τους με τη συμμετοχή και αθλητών που κολυμπούσαν τις δεκαετίες 1970 και 1980, ίσως και παλιότερα, από ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια