Ειδήσεις

Τιμούν το Λιμενικό στην Κρήτη παρουσία του Δρίτσα

Την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 10:00 το πρωί, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρής Δρίτσας συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη, ενόψει προγραμματισμένης εκδήλωσης τιμητικής διάκρισης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, πρόκειται να επισκεφθεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.  

Κατά την επίσκεψη αυτή θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τον Διοικητή Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης και τους Λιμενάρχες των Λιμενικών Αρχών της Κρήτης, καθώς και συνάντηση με τις Ενώσεις Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 8 το βράδυ, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου θα λάβει χώρα τελετή τιμητικής διάκρισης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, για την προσφορά του στη διάσωση μεταναστών και προσφύγων.

Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν ναυτικά μετάλλια σε Βαθμοφόρους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για την δράση που ανέπτυξαν κατά τη διάρκεια πραγματοποιηθείσας επιχείρησης διάσωση κινδυνευόντος ατόμου στο λιμένα Ηρακλείου.

Σχόλια