default-image

Με δεκάδες "γιατί" αποχαιρέτισαν την 48χρονη μητέρα

Κρήτη
Με δεκάδες "γιατί" αποχαιρέτισαν την 48χρονη μητέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο "αντίο" είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς στην αδικοχαμένη μητέρα εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου Δήμητρα Σκουρογιαννάκη, η οποία μετά από δίμηνη μάχη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η κηδεία της έγινε στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου στου Μπεντεβή.

Το χρονικό για το τραγικό τέλος

Την Παρασκευή το πρωί δικοί της άνθρωποι ενημερώθηκαν ότι η πίεσή της είναι σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, με την ζωή της να κρέμεται από μια "κλωστή". Αξιοσημείωτη είναι και η προσπάθεια του γιατρού κ. Μανιού, ο οποίος προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο να την κρατήσει στη ζωή.

Μέχρι και ειδικό αντιμικροβιακό φάρμακο παραγγέλθηκε για να ενισχύσει την προσπάθεια του οργανισμού της, κάτι που τελικά φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετό.

Η είδηση του θανάτου της Δήμητρας Σκουρογιαννάκη, έχει συγκλονίσει εκτός από τους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους της στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίοι τότε είχαν εκφράσει έντονα παράπονα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται.

Όλο αυτό το διάστημα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όσοι είχαν την δυνατότητα βρέθηκαν κοντά της δίνοντας κουράγιο στους οικείους της, αλλά δυστυχώς ο τραγικός επίλογος γράφτηκε την Παρασκευή το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι αναζητούνται ευθύνες για το ατύχημα που τελικά είχε την τραγική κατάληξη, καθώς ο οδηγός που καταπλάκωσε την άτυχη 48χρονη τότε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της είχε εμπλακεί λίγους μήνες νωρίτερα και σε άλλο ατύχημα, αλλά συνέχιζε να εργάζεται κανονικά.

Μήνυμα από την Δ. Παράταξη "Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες"

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες και ο επικεφαλής Γιάννης Κουράκης, παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία της αδικοχαμένης Δήμητρας Σκουρογιαννάκη, εργαζόμενης στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκπλιπούσης.

Η Δήμητρα, αποτελούσε ένα εξαίρετο μέλος της οικογένειας του Δήμου Ηρακλείου, όπου με ευσυνειδησία εκτελούσε τα καθήκοντά της και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλό της ταξίδι.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News