Ειδήσεις

Το αεροδρόμιο Καστελλίου στο επίκεντρο συζητήσεων

Την ώρα που ο δήμος Μινώα Πεδιάδος έχει δώσει τελεσίγραφο για το φιάσκο με το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι με καταληκτική ημερομηνία δημοπράτησης 30 Σεπτεμβρίου, ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Μανώλης Κεφαλογιάννης, συναντήθηκε με τη δημοτική Aρχή και στο τραπέζι της συζήτησης κυριάρχησε το "καυτό" ζήτημα του αεροδρομίου.

Η τελευταία αναβολή δημοπράτησης εξόργισε το δήμο Καστελίου και τους κατοίκους του που έκαναν λόγο για τραγικές καθυστερήσεις στο έργο, ενώ πολλοί μιλούν πλέον ευθέως για εμπαιγμό.

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος σχολίασε και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ινδικό ενδιαφέρον.

Το αεροδρόμιο Καστελλίου και η κατασκευή του Φράγματος στον Αναποδάρη ποταμό, στο επίκεντρο των συζητήσεων του Μανώλη Κεφαλογιάννη στον Δήμο Μινώα.

Στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς της Κρήτης, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρία Καλογεράκη. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και πολλά στελέχη του Δήμου.

Εντωμεταξύ, στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν και άλλα ζητήματα που απασχολούν το δήμο Μινώα Πεδιάδος, όπως η υποχρηματοδότηση και η υποστελέχωση του δήμου, καθώς επίσης και εκπαιδευτικά ζητήματα.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Σχόλια