default-image

Τραγικό τέλος για την 48χρονη μητέρα εργαζόμενη στην καθαριότητα

Κρήτη
Τραγικό τέλος για την 48χρονη μητέρα εργαζόμενη στην καθαριότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είχε τελικά την αναμενόμενη εξέλιξη η πορεία της υγείας της 48χρονης καθαρίστριας που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την ώρα της εργασίας της έξω από το ΠΑΓΝΗ.

Η οικογένεια της βυθίστηκε στο πένθος μετά από δύο μήνες νοσηλείας και αγωνίας για ένα αισιόδοξο νέο. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε μάλιστα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της παρέμενε σοβαρή.

Την Παρασκευή το πρωί δικοί της άνθρωποι ενημερώθηκαν ότι η πίεσή της είναι σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, με την ζωή της να κρέμεται από μια "κλωστή". Αξιοσημείωτη είναι και η προσπάθεια του γιατρού κ. Μανιού, ο οποίος προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο να την κρατήσει στη ζωή.

Μέχρι και ειδικό αντιμικροβιακό φάρμακο παραγγέλθηκε για να ενισχύσει την προσπάθεια του οργανισμού της, κάτι που τελικά φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετό.

Η είδηση του θανάτου της Δήμητρας Σκουρογιαννάκη, έχει συγκλονίσει εκτός από τους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους της στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίοι τότε είχαν εκφράσει έντονα παράπονα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται.

Όλο αυτό το διάστημα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όσοι είχαν την δυνατότητα βρέθηκαν κοντά της δίνοντας κουράγιο στους οικείους της, αλλά δυστυχώς ο τραγικός επίλογος γράφτηκε την Παρασκευή το μεσημέρι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πλέον αναμένεται να παρουσιάσει η συνέχεια της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη, αφού τα παιδιά της σε έντονο τόνο είχαν ξεκαθαρίσει ότι αν τυχόν συμβεί κάτι στην μητέρα τους θα κινηθούν και κατά του Δήμου αλλά και κατά παντός υπευθύνου.

Υπενθυμίζεται ότι αναζητούνται ευθύνες για το ατύχημα που τελικά είχε την τραγική κατάληξη, καθώς ο οδηγός που καταπλάκωσε την άτυχη 48χρονη τότε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της είχε εμπλακεί λίγους μήνες νωρίτερα και σε άλλο ατύχημα, αλλά συνέχιζε να εργάζεται κανονικά.

Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι αναμένεται να της πουν το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου στου Μπεντεβή.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου

Με οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο της  δημοτικής υπαλλήλου Δημητρίας Σκουρογιαννάκη. Ήταν μια άξια εργαζόμενη και η απώλεια της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.  Στην οικογένεία της εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια. Θα είμαστε δίπλα τους.

Συλλυπητήρια Εκπαιδευτικών για την μητέρα της δασκάλας κόρης

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δ. Θεοτοκόπουλος» εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη μας συναδέλφισσα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, Άννα Στουμπίδη, και στην οικογένειά της για τον άδικο χαμό της μητέρα της.

Η μητέρα της Άννας, Δήμητρα Σκουρογιαννάκη, ήταν εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου και τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της 20ης Ιουνίου 2016, σε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε με απορριμματοφόρο του Δήμου Ηρακλείου. Η άτυχη γυναίκα όλο αυτό το διάστημα έδινε καθημερινά τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Αντί στεφάνου είναι προτιμότερο να κατατεθούν χρήματα για τις ανάγκες της οικογένειας.

Ψήφισμα από τον Σύλλογο Εργαζομένων Καθαριότητας

Σε έκτακτο Δ.Σ. του Συλλόγου μας με την αναγγελία του άδικου θανάτου της συναδέλφου μας ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

* Αποφασίζουμε να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην κηδεία της.

* Να κατατεθεί στεφάνι.

* Να κατατεθεί ένα χρηματικό ποσό στην οικογένεια.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News