Ειδήσεις

Ο Πατούλης στη ΝΟΔΕ για τις εξελίξεις με το προσφυγικό

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ηράκλειο της τοπικής ΝΟΔΕ, με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών γαλάζιων στελεχών και μελών του κόμματος παρουσία του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη και του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ το παρόν έδωσε και ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάνννης.

Μπορεί στην ατζέντα να βρέθηκαν θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση ωστόσο θα λέγαμε πως έγινε εκτενή αναφορά και στο θέμα της διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών. Τα γαλάζια στελέχη άσκησαν δριμεία κριτική στο κυβερνητικό επιτελείο σχετικά με το θολό τοπίο που έχει διαμορφωθεί στο μέτωπο της μεταφοράς προσφύγων στο νησί της Κρήτης.

Τονίσθηκε ότι θα πρέπει να απαντηθούν μία σειρά ερωτημάτων τα οποία παραμένουν αναπάντητα. Υπάρχει ταυτοποίηση των προσφύγων, ποιος θα είναι ο ακριβής αριθμός τους, που θα μεταφερθούν και για πόσο διάστημα θα παραμείνουν στην Κρήτη.

Η Νέα Δημοκρατία κεντρικά έχει ανεβάσει τους τόνους για την τακτική της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και από τις σημερινές τοποθετήσεις των στελεχών του κόμματων από το Ηράκλειο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Παναγιωτόπουλος

Σχόλια