default-image

STOP «φαντάσματα» κίνδυνος για οδηγούς και πεζούς

Κρήτη
STOP «φαντάσματα» κίνδυνος για οδηγούς και πεζούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας «ΚΟΚ» χαμένος και κρυμμένος πίσω από βουκαμβίλιες και γιασεμιά, που θυμίζει μια εποχή περισσότερο μπαρόκ, παρά μια σύγχρονη οργανωμένη κοινωνία.

Οι περιπτώσεις πολλές που καταγράφονται από τον φακό πολιτών καθημερινά, ενώ τα ατυχήματα που σημειώνονται λόγω της ανύπαρκτης ορατότητας του σήματος είναι ουκ ολίγα!

Πριν από λίγο καιρό, είχε επισημανθεί τόσο από το neakriti.gr όσο και από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», το STOP που «φύτρωσε» έξω από σπίτι κοντά στην Χριστομιχάλη Ξυλούρη. Για να αναφέρουμε και τα σωστά… λίγες ημέρες αργότερα το σήμα όχι μόνο καθάρισε αλλά έλαμψε! Το αποκλειστικό ρεπορτάζ φαίνεται πως κινητοποίησε τις Αρχές, οι οποίες σε μια «κρίση» μέριμνας φρόντισαν να κάνουν το STOP πιο εμφανές από ποτέ.

Αυτή τη φορά, πολίτες από την περιοχή κοντά στην οδό Λεβήνου και συγκεκριμένα στην οδό Μιχ. Αρχαγγέλου, μας ενημέρωσαν πως εφιάλτης στην περιοχή έχουν γίνει τα σήματα τα οποία είναι κρυμμένα από τα λουλούδια, ενώ καθημερινό φαινόμενο είναι τα μικροατυχήματα που συμβαίνουν γιατί κάποιος δεν είδε το STOP.

"Εγώ πλέον σταματάω παντού, γιατί εμπιστεύομαι τη ζωή μου στα χέρια του άλλου. Είτε έχω προτεραιότητα είτε όχι, μπορεί να περάσει κάποιος με φόρα χωρίς να δει το σήμα και να με τρακάρει. Μπελάδες από το πουθενά δηλαδή!», μας ανέφερε διερχόμενος οδηγός.

Και αυτή τη φορά ευελπιστούμε πως άνθρωποι της καθαριότητας εκ μέρους των Αρχών, θα φροντίσουν ξανά ώστε και το συγκεκριμένο σημείο να καθαρίσει μια και καλή!

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

Φωτογραφίες: Elidon Frangu

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News