default-image

Γκολ και θέαμα θέλει με Αρούκα ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Γκολ και θέαμα θέλει με Αρούκα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιβλητική εμφάνιση και πολλά γκολ είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι 21:45, Novasports2) με την Αρούκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς του υπέρ του 1-0 της Πορτογαλίας, όπως άλλωστε ζήτησε ο Πάουλο Μέντο από τους παίκτες του.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν δύο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς. Ο Φιγκέιρας δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, καθώς συμπλήρωσε κάρτες και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Βούρος στο δεξιό άκρο της άμυνας, ενώ δεν αποκλείεται να τον αντικαταστήσει ο Ρέτσος.

Επίσης  ο Κώστας Φορτούνης είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί, αλλά δεν είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα πάρει τη θέση του Ντομίνγκες.

 Συνοπτικά, ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ο Ντε Λα Μπέγια θα είναι αριστερά, ο Βούρος δεξιά και οι Μποτία-Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο θα αγωνιστούν στο κέντρο, ενώ ο Φορτούνης θα έχει ελεύθερο ρόλο. Ο Σεμπά θα κινείται στο αριστερό «φτερό» και ο Πάρντο στο δεξί, ενώ ο Ιντέγε θα είναι στην κορυφή.

Μπουχαλάκης, Σιόβας, Ελαμπντελαουί και Μανιάτης δεν είναι στην αποστολή.

Μια πιθανή ενδεκάδα για την Αρούκα είναι: Μπρακάλι, ΚΑΡΛΈΤΟ, Ούγο Μπάστο, Ζουμπάλ, Άντερσον Λουίς, Αντίλσον, Αντρέ Σάντος, Κριβελάρο, Ματέους, Ζεκίνια, Βάλτερ Γκονσάλες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News