default-image

Χειροπέδες σε 25χρονο, για δεκαοκτώ υποθέσεις κλοπών

Κρήτη
Χειροπέδες σε 25χρονο, για δεκαοκτώ υποθέσεις κλοπών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες για έναν 25χρονο ημεδαπό άνδρα, ο οποίος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας κατηγορούμενος για δεκαοκτώ υποθέσεις κλοπών, οι οποίες εξιχνιάστηκαν, καθώς και μία απόπειρα κλοπής, που διαπράχθηκε σε όχημα, στο Ηράκλειο. Σε βάρος του νεαρού άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με την αστυνομία, αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 10.000 ευρώ και 10.000 ρούβλια Ρωσίας.

Οι υποθέσεις κλοπής εξιχνιάστηκαν σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δεκαοχτώ υποθέσεις κλοπής και μια απόπειρα κλοπή που διαπράχθηκαν σε οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού κατηγορούμενου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη έρευνα και αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, προέκυψε ότι ο 25χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 30.08.2015 έως και την 22.08.2016, είχε διαπράξει συνολικά δεκαοχτώ (18) κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε σταθμευμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές ( ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή και άλλα) κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στα 10.000 ευρώ, καθώς επίσης και 10.000 ρούβλια Ρωσίας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News