Ειδήσεις

Επέστρεψε η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη (photos)

Mε ένα μεγάλο χαμόγελο και αρκετό κόσμο να την περιμένει, η Κατερίνα Στεφανίδη, επέστρεψε στην Ελλάδα. Η Χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ στην Βραζιλία επανέλαβε πως ακόμα και σήμερα δεν έχει συνειδητοποιήσει το σπουδαίο επίτευγμά της, έβγαλε την πικρία της για την προβολή που τυγχάνει, παρά το γεγονός πως κερδίζει διαρκώς μετάλλια σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα ενώ δεν θέλησε να απαντήσει στην Γελένα Ινσιμπάγεβα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, πετύχαμε τον στόχο μας, περιμένω… πώς και πώς τις διακοπές πλέον, αν και έχω να δώσω κάποιους αγώνες ακόμα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, συνεχίζω με τον ίδια δίψα και τον ίδιο τρόπο για νέες διακρίσεις. Στο Ρίο κάναμε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για την πρώτη θέση. Πίστευα στο μετάλλιο, κι εγώ και ο άνδρας μου. Αυτός με έκανε να πιστέψω ακόμα περισσότερο το χρυσό».

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη στήριξή του. Ο σύζυγός μου (σ.σ και προπονητής της) με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Με έχει βοηθήσει ψυχολογικά, αγωνιστικά, σε όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την βουτιά του άνδρα μου όταν οριστικοποιήθηκε πως πήρα το χρυσό! Νόμιζα πως θα πέσει κάτω! Του το αφιερώνω…».

Όσον αφορά το «θέμα» που ξέσπασε με την εφημερίδα «Αυγή», είπε: «Εγώ έκανα μια δήλωση γενικά στους δημοσιογράφους. Δεν το ξέρω και δεν το έχω ακούσει το συγκεκριμένο Μέσο. Εγώ έχω κερδίσει μετάλλια και σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως εσείς ασχολείστε μια φορά τα τέσσερα χρόνια…».

Ερωτηθείσα για τις περιβόητες ατάκες της Ινσιμπάγεβα, όπου ουσιαστικά η Ρωσίδα έλεγε πως από τη στιγμή που αυτή δεν «κατέβηκε» στο Ρίο, τότε ο πρώτος είναι… δεύτερος, η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε: «Να συζητήσουμε για αθλητικά πράγματα…» μην θέλοντας να δώσει συνέχεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια