Ειδήσεις

Κλέβουν με θράσος βενζίνη αυτοκινήτων στο ΠΑΓΝΗ

Το θράσσος ορισμένων δεν έχει όρια. Σε ένα μήνα και δεύτερο κρούσμα κλοπής βενζίνης με κόψιμο του σωλήνα τροφοδοσίας. Το περιστατικό συνέβη στο πάρκινγκ του ΠΑΓΝΗ μετά από εφημερία.

Η εγκληματικότητα στους χώρους πέριξ του νοσοκομείου έχει καταντήσει μάστιγα. Και πέραν του οικονομικού κόστους η ψυχική οδύνη ως επίγευση μετά από 24ωρη κούραση είναι ανυπολόγιστη...

Κάτι πρέπει να γίνει για την προστασία του χώρου και της περιουσίας των εργαζομένων και των πολιτών... Τελευταίο θύμα η γνωστή αναισθησιολόγος Έλσα Αστυρακάκη που έμεινε εμβρόντητη αντικρίζοντας αυτή την εικόνα στο αυτοκίνητό της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό που προκαλεί ερωτηματικά αλλά και δυσαρέσκεια είναι το γεγονός ότι ο μοναδικός χώρος που έχει φύλαξη στο ΠΑΓΝΗ είναι οι θέσεις για τους διοικητικούς αλλα και τους διευθυντές ΔΕΠ. Έτσι οι υπόλοιποι διερωτώνται αν είναι εργαζόμενοι β' κατηγορίας.

Κάτι πρέπει να γίνει μιας και αυτά τα περιστατικά μετατρέπουν το ΠΑΓΝΗ σε ένα ξέφραγο αμπέλι μια και έχουν καταγραφεί κλοπές και μέσα σε θαλάμους ασθενών.

Η είδηση πάντως κάνει ήδη το γύρο των social media όπου και αρχικά αναρτήθηκε και προκάλεσε ήδη δεκάδες αρνητικά σχόλια για την κατάσταση που επικρατεί.

Σχόλια