default-image

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο δήμο Μαλεβιζίου

Κρήτη
Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο δήμο Μαλεβιζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σχήμα της Δημοτικής Αρχής με το οποίο συνεχίζεται η διαρκής προσπάθεια ανάπτυξης του Μαλεβιζίου, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Πρόκειται για ένα σχήμα με αλλαγές σε τέσσερις από τις πέντε Αντιδημαρχίες, στο οποίο συμμετέχουν δυο νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Μανώλης Παπαδομανωλάκης και Δημήτρης Τζεδάκης, ενώ αλλάζουν θέση και αρμοδιότητες οι Θανάσης Κύρκος και Γιώργος Βαλτζάκης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Συμπληρώνοντας δυο χρόνια από την δεύτερη θητεία μας, ανανεώνουμε το εκτελεστικό σχήμα της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου και συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, το 2011.

Μια προσπάθεια ανάπτυξης του Μαλεβιζίου που μέχρι σήμερα βαίνει σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, μέσα βέβαια από τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που η εθνική πραγματικότητα και η οικονομική κρίση δημιουργεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έχουμε την τύχη στην δημοτική μας ομάδα, να διαθέτουμε στελέχη που γεμάτα όρεξη για προσφορά, είναι έτοιμα να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους, απ' όποια θέση κι αν βρεθούν. Ταυτόχρονα, έχουμε θέσει σε εφαρμογή ένα ρεαλιστικό και συνάμα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης όλου του Δήμου μας, το οποίο και μέσα από αγαστές συνεργασίες με τους συναρμόδιους φορείς, υλοποιούμε.

Συνεχίζουμε λοιπόν την σκληρή δουλειά και μαζί και με τους Προέδρους και τα Δ. Σ. των οργανισμών και των επιτροπών του Δήμου μας που παραμένουν στις θέσεις τους, εντείνουμε την προσπάθεια με ορίζοντα όχι μόνο την επόμενη 3ετία, αλλά και ακόμα μακρύτερα.

Θα ήθελα με την ευκαιρία που μου δίνεται να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημόσια όλους τους συνεργάτες μου για την μέχρι σήμερα συνεισφορά τους στην εφαρμογή του προγράμματός μας για το Μαλεβίζι. Η συμμετοχή τους ήταν πραγματικά καθοριστική και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και από το εκτελεστικό σχήμα της Δημοτικής Αρχής, οι συμπολίτες μας θα δουν τα αποτελέσματα που περιμένουν και που αξίζουν στον τόπο μας».

Οι Αντιδήμαρχοι της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, είναι οι:

  • Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Δ.Ε. Τυλίσου: Δημήτρης Τζεδάκης.
  • Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Δ.Ε. Γαζίου: Μανώλης Παπαδομανωλάκης.
  • Αντιδήμαρχος  Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών: Θανάσης Κύρκος.
  • Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομίας, Ανάπτυξης, Πρωτογενούς Τομέα & Δ.Ε. Κρουσώνα: Γιώργος Βαλτζάκης.
  • Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών: Αριστομένης Σαλούστρος

Αναλαμβάνει επίσης καθήκοντα ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολεοδομίας & Αθλητισμού ο Δημοτικός Σύμβουλος Δρ. Μαρής, ενώ ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης θα προτείνει στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου τον Δημοτικό Σύμβουλο Γ. Ντουλάκη για την θέση του Αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News