default-image

Βάσεις 2016: Αποτελέσματα στο neakriti.gr - ένθετο στη "ΝΚ"

Κρήτη
Βάσεις 2016: Αποτελέσματα στο neakriti.gr - ένθετο στη "ΝΚ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η στιγμή που δεκάδες μαθητές της Β΄θμιας εκπαίδευσης περίμεναν όλο το καλοκαίρι έφτασε! Το neakriti.gr βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στον «παλμό» των αποτελεσμάτων.

>> ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τετάρτης, οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, στην κεντρική σελίδα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΛ Ημερήσια - Εσπερινά 2016

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΛ Ημερ. - Εσπ. ΠΑΛΑΙΟ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ επιλογής ΕΠΑΛ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ επιλογής 10%

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ επιλογής αλλογενών

Συγκριτικοί πίνακες ΓΕΛ - ΕΠΑΛ Β

Συγκριτικοί πίνακες ΕΠΑΛ Β

Συγκριτικοί πίνακες ΕΠΑΛ

Επιλογή ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Β Νέο

Επιλογή ΓΕΛ - ΕΠΑΛ νέο σύστημα

Επιλογή ΓΕΛ - ΕΠΑΛ παλιό σύστημα

Επιλογή 10% 2015

Επιλογή 10% 2014

ΔΕΙΤΕ στην αρχική σελίδα τα ονόματα των επιτυχόντων ανά νομό, που καταχωρούνται συνεχώς μέχρι και την πλήρη δημοσίευσή τους το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το neakriti.gr και ο Όμιλος της Κρήτη TV, μεταδίδει τα αποτελέσματα και την σχολή που εισάγεται ο κάθε υποψήφιος μέσα από μία πρωτοποριακή πλατφόρμα ενημέρωσης.

Με ένα κλικ τα αποτελέσματα σε smartphone και tablet!

Οι επιτυχόντες σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά και Λασίθι έχουν την δυνατότητα να δουν την σχολή στην οποία εισάγονται μέσα από κινητό, tablet και υπολογιστή απλά και εύκολα!

Αναλυτικά οι βάσεις εισαγωγής και οι συγκριτικοί πίνακες με τις βάσεις των περασμένων ετών. Επίσης οι επιτυχόντες με το νέο και το παλιό σύστημα, το 10% αλλά και από τα επαγγελματικά Λύκεια.

Μην χάσετε! Την Πέμπτη 25 Αυγούστου και στην  έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» ειδικό ένθετο 32 σελίδων με αναλυτικούς πίνακες με τις βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων όλων των Λυκείων της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News