Ειδήσεις

Νέο "χτύπημα" - 87χρονη λιποθύμησε μετά το τηλεφώνημα

Αυτή τη φορά το παράκαναν οι επιτήδειοι με τις τηλεφωνικές απάτες καθώς όχι μόνο "ξαναχτύπησαν", αλλά οδήγησαν μια 87χρονη να χάσει τις αισθήσεις της! Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο όταν η ηλικιωμένη γυναίκα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και μια «είδηση» που ήταν αδύνατο να διαχειριστεί με ψυχραιμία.

Όπως αφηγήθηκε οργισμένη η πρόεδρος των κτηματομεσιτών Άτρεμις Μαυράκη η μητέρα της οποία έπεσε θύμα των επιτηδείων, σήκωσε το τηλέφωνο και άκουσε σοκαρισμένη μια φωνή να κλαίει και να λέει με λυγμούς ότι τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια.

Λιποθύμησε μετά το τηλεφώνημα

Μάλιστα ζητούσε επιτακτικά από την ηλκιωμένη γυναίκα ,χρήματα για το υποτιθέμενο χειρουργείο. Αυτή τη φορά όμως οι επιτήδειοι πέρασαν τα όρια καθώς η ηλικιωμένη είναι καρδιοπαθής και συγκλονίστηκε τόσο από την είδηση που λιποθύμησε, χωρίς φυσικά να καταλάβει ότι επρόκειτο για απάτη.

Την ξύπνησαν με... εφιάλτη

Ωστόσο την Τρίτη μια ακόμη καταγγελία από μια νεαρή κοπέλα στο Μασταμπά. Όπως ανέφερε μιλώντας στο ράδιο 9,84 άγνωστοι την κάλεσαν νωρίς το πρωί και κλαίγοντας της έλεγαν πως ένα δικό της πρόσωπο έχει εμπλακεί σε τροχαίο. Ευτυχώς δεν...πείστηκε και τους έκλεισε το τηλέφωνο!

Υπενθυμίζεται ότι τρία περιστατικά καταγράφηκαν μόνο τη Δευτέρα, αφού ακόμα και ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης όπως ανέφερε στο neakriti.gr, δέχτηκε τηλεφώνημα της σπείρας που ούτε λίγο ούτε πολύ, τον ενημέρωσαν ότι ο γιος του... πέθανε!

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη - Μαίρη Καριωτάκη

Σχόλια