default-image

Ν. Βούτσης: Δεν είμαστε χομπίστες των εκλογών

Ελλάδα
Ν. Βούτσης: Δεν είμαστε χομπίστες των εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν είμαστε χομπίστες των εκλογών και εργαζόμαστε για να πάμε σε εκλογές το 2019» είπε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μιλώντας στην ΕΡΤ και εκτίμησε ότι η πίεση της αντιπολίτευσης είναι και «απόρροια της απόφασης να εξυπηρετηθούν βραχυπρόσθεσμα και όχι μεσομακροπρόθεσμα ορισμένα συμφέροντα για να μην χάσουν την προνομιακή θέση στην οποία βρίσκονται».

«Κάποιοι κύκλοι- συμφέροντα βιάζονται να πάμε σε πρόωρες εκλογές», ανέφερε και έφερε ως παράδειγμα τους σχολάρχες που πιέζουν, όπως υποστήριξε, να μην γίνουν αλλαγές εν όψει της συζήτησης του νομοσχεδίου στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

Υπογράμμισε ακόμη ότι «οποιαδήποτε διαφοροποίηση ή αντίθεση από τα κυβερνητικά σενάρια για την επίτευξη των στόχων και των δεσμεύσεων δεν αντιμετωπίζεται με εκλογές".

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των συμφωνιών με τους δανειστές όταν η χώρα ανακτήσει το κύρος της και προς αυτή την κατεύθυνση εντάσσονται οι διεθνείς επαφές του Πρωθυπουργού τους περασμένους μήνες και ο σχεδιασμός που θα αναπτυχθεί στην Ευρώπη το αμέσως προσεχές διάστημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News