Ειδήσεις

Χειροπέδες για δύο γυναίκες, κατηγορούμενες για κλοπή

Δύο αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ηλικίας 31 και 26 ετών κατηγορούμενες για κλοπή, ενώ εξιχνιάστηκαν ακόμα δεκατρείς υποθέσεις κλοπών.

Οι δύο γυναίκες αφαίρεσαν από τσάντες, χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 4.500 ευρώ.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Κυριακής, οι δύο αλλοδαπές αφαίρεσαν από υπήκοος Γαλλίας ένα πορτοφόλι, έγιναν όμως αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή απορρίπτοντας το στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαπές γυναίκες κατά το χρονικό διάστημα από την 15.06 έως και την 20.08.2016, είχαν διαπράξει ακόμα δεκατρείς περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν από τσάντες πελατών καταστημάτων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα  και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 4.500 ευρώ.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου διενεργεί την προανάκριση, ενώ οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια