default-image

Αναστάτωση και προσαγωγή Πολωνών για εξέταση ...180 ευρώ

Κρήτη
Αναστάτωση και προσαγωγή Πολωνών για εξέταση ...180 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου με επίκεντρο δύο Πολωνούς για τους οποίους -όπως πάντα υποστηρίζουν- η εξέταση γιατρού κατέληξε σε περιπέτεια και λίγο έλειψε να «πέσουν» και μηνύσεις. Ούτε λίγο , ούτε πολύ υποστηρίζουν ότι ορθοπεδικός τους ζήτησε 180 ευρώ για να τους… καθαρίσει το αυτί, με την αντίθετη πλευρά όμως να δίνει διαφορετική εκδοχή.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αμμουδάρα όταν οι Πολωνοί απευθύνθηκαν στο ιατρείο ορθοπεδικού .Όπως υποστηρίζουν για μια ιατρική πράξη που αφορούσε το αυτί (!) - παρότι ορθοπεδικός και δεν αποτελούσε ειδικότητά του -ζήτησε 180 ευρώ.

Οι Πολωνοί αποχώρησαν και στη συνέχεια η ασφαλιστική τους εταιρία τους παρέπεμψε σε ιατρικό κέντρο της περιοχής για την εξέταση. Τελικά διαγνώστηκε ωτίτιδα και ότι ήταν απαραίτητη η αφαίρεση κυψελίδας (κεριού) από το αυτί.

Αναστάτωση και προσαγωγή για 180 ευρώ

Ωστόσο η συνέχεια ήταν επεισοδιακή. Έκπληκτοι τουρίστες και καταστηματάρχες είδαν αργότερα , περίπου στις 23.00 το βράδυ να καταφτάνουν αστυνομικοί και προκαλείται αναστάτωση. Ο ορθοπεδικός απαιτούσε από τους τουρίστες να του δώσουν τα χρήματα, καθώς όπως είπε αρνήθηκαν να τον πληρώσουν. Οι Πολωνοί προσήχθησαν καθώς οι αστυνομικοί ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία και μάλιστα το περιστατικό καταγράφηκε στο βιβλίο της υπηρεσίας.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το απίστευτο περιστατικό που πήρε τεράστιες διαστάσεις, ενώ τις χειρότερες εντυπώσεις αποκόμισαν οι τουρίστες που έγιναν μάρτυρες των γεγονότων αφού για μια οικονομική διαφορά κλήθηκε μέχρι και αστυνομία όπως σχολίαζαν… Από την πλευρά τους οι Πολωνοί υποστηρίζουν ότι δεν θέλησαν να φτάσει το περιστατικό στα …άκρα αλλά ότι είχαν ασφαλιστική κάλυψη για τυχόν ιατρικά προβλήματα που θα ανέκυπταν στο ταξίδι τους και έπραξαν αυτό που θα έκανε κάθε τουρίστας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News