default-image

Άλλαξαν τακτική οι επιτήδειοι με τις τηλεφωνικές απάτες

Κρήτη
Άλλαξαν τακτική οι επιτήδειοι με τις τηλεφωνικές απάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βροχή» έπεσαν για μια ακόμη ημέρα οι καταγγελίες Ηρακλειωτών οι οποίοι παρολίγο να πέσουν θύματα τηλεφωνικής απάτης. Τελευταίο περιστατικό και διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα, καταγράφηκε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν 60χρονος δέχτηκε τηλεφώνημα και έντρομος άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μια νεαρή γυναίκα να κλαίει με λυγμούς.  

Όπως κατήγγειλε και στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου η άγνωστη γυναίκα προσποιούνταν την 30χρονη κόρη του, λέγοντάς του πως έχει τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα. Μάλιστα υποστήριξε ότι βρίσκεται στην αστυνομία, αλλά πριν προλάβει να ζητήσει χρήματα, ο 60χρονος που υποπτεύθηκε την απάτη της έκλεισε το τηλέφωνο.

Μάλιστα η κόρη του 60χρονου ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook μήνυμα στο οποίο περιγράφει με γλαφυρό τρόπο το περιστατικό, προειδοποιώντας τα υποψήφια μελλοντικά θύματα καθώς η σπείρα φαίνεται πως άλλαξε τακτική - καθώς τα μέλη της προσποιούνται τα ίδια τα συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων- χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί οι επιτήδειοι.  

Η ανάρτηση της κόρης του 60χρονου:

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News