Ειδήσεις

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εκριζώσεις χασισοφυτειών

Σε αποκαλύψεις χασισοφυτειών μαμούθ αλλά παράλληλα και σε εκριζώσεις εκατοντάδων δενδρυλλίων κάνναβης στην Κρήτη, έχει προχωρήσει τα τελευταία 24ώρα η ΕΛΑΣ.

Σε αποκαλύψεις χασισοφυτειών μαμούθ αλλά παράλληλα και σε εκριζώσεις εκατοντάδων δενδρυλλίων κάνναβης στην Κρήτη, έχει προχωρήσει τα τελευταία 24ώρα η ΕΛΑΣ, μέσω μιας συντονισμένης επιχείρησης για πάταξη του εγχώριου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Έφοδο σε μια κυριολεκτικά απάτητη χασισοφυτεία έκαναν οι αστυνομικές δυνάμεις που συμμετέχουν στη γιγαντιαία επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη  στο νομό Ηρακλείου  με την υποστήριξη του ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ, την οποία κατέγραψε καρέ - καρέ …

Λίγες μόνο ώρες μετά την ανακάλυψη χασισοφυτείας στον Κρουσώνα αλλά και μετά τον εντοπισμό έξι μεγάλων φυτειών με 1.039 δενδρύλια χασίς στην ορεινή περιοχή του Μυλοποτάμου η Αστυνομία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μίας ακόμα επιχείρησης που βρισκόταν σε εξέλιξη στον Μυλοπόταμο. Τρεις συνολικά φυτείες με 125 δενδρύλλια εντόπισαν οι αστυνομικοί, με τη βοήθεια και του ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν σε τρεις διαφορετικές αγροτικές και ορεινές δύσβατες περιοχές του τρείς ειδικά διαμορφωμένοι  χώροι, όπου καλλιεργούντο επιμελώς τα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Χασισοφυτεία με 77 δενδρύλλια μέχρι 4 μέτρα εντοπίστηκαν και στο Δήμο Μαλεβιζίου, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να προχωρούν στη σύλληψη  δύο άνδρών.

Τα εκατοντάδες δενδρύλλια που εντοπίστηκαν από το σαφάρι των αστυνομικών δυνάμεων, κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών, ενώ συνεχίζονται και τα επόμενα 24ωρα οι  έρευνες σε ολόκληρη την Κρήτη, αφενός για τον εντοπισμό κι άλλων φυτειών αλλά  και για  τη σύλληψη των δραστών που σχετίζονται με την παράνομη καλλιέργεια και διακίνηση  χασίς στο νησί.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια