default-image

Κι όμως, η Στεφανίδη φοβάται τα... ύψη!

Σπορ
Κι όμως, η Στεφανίδη φοβάται τα... ύψη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομερή αποκάλυψη από την χρυσή Ολυμπιονίκη, Κατερίνα Στεφανίδη! Παρά την τεράστια επιτυχία της και τον κόπο πολλών ετών στον αθλητισμό, δηλώνει ότι φοβάται τα ύψη! «Είμαι... ξεχασιάρα» λέει σε μια προσπάθεια να περιγράψει τον εαυτό της.  

Η Ελληνίδα αθλήτρια, προσπάθησε να δώσει ορισμένα στοιχεία του χαρακτήρα της και όσα είχε να πει, είναι πραγματικά εκπληκτικά!

«Μπορεί ν' ακουστεί πολύ περίεργο αφού είμαι αθλήτρια του άλματος εις ύψος, αλλά φοβάμαι τα ύψη! Ακόμα και λίγα μέτρα πάνω από το έδαφος, με κάνουν να φρικάρω!

Τις προάλλες ανέβηκα στη σκάλα να βοηθήσω τον σύζυγό μου να βιδώσει κάτι και δεν έφτανα... Δεν υπήρχε περίπτωση όμως να ανέβω περισσότερα από δύο σκαλιά! Φοβάμαι και με πιάνει ζαλάδα και ναυτία!

Είναι περίεργο γιατί ουδέποτε φοβήθηκα το ύψος όταν είχε έρθει η στιγμή να επιλέξω το άθλημα. Αισθάνομαι ότι έχω τον απόλυτο έλεγχο αυτή τη στιγμή» είπε για τη φοβία που έχει για τα ύψη, ενώ, για τα όσα έχει βιώσει όλα αυτά τα χρόνια στον αθλητισμό, ανέφερε:

«Ο κόσμος ίσως να μην αντιλαμβάνεται πόσο μικρή ξεκίνησα τον αθλητισμό και ότι ακόμα διατηρώ το παγκόσμιο ρεκόρ ηλικιακής κατηγορίας 13 ετών (3,95 μ.) αλλά και 14 ετών (4,15μ.).

Κοιτώντας πίσω, εκείνα που είχα πετύχει, μάλλον έχουν μικρή σημασία πλέον. Ήταν καλά τότε, αλλά δεν έχουν σημασία τώρα. Αν κάτι μου έδωσαν εκείνα τα ρεκόρ, είναι σεβασμός προς το άθλημα και τον αθλητισμό. Όπως επίσης και τον σεβασμό στην προσπάθεια και τον κόπο που χρειάζεται για να φτάσεις ν' ανέβεις στο βάθρο σε Ολυμπιακούς Αγώνες...».

Αυτό που δεν ήξερε κανείς, πέρα βέβαια από τους κοντινούς της ανθρώπους, δίχως όμως να την ενοχλεί και το συζητάει με χιούμορ, είναι πως πρόκειται για ξεχασιάρα γυναίκα!

«Πάντα είχα καλή μνήμη και στο σχολείο διάβαζα κάτι και από την πρώτη φορά το αποστήθιζα. Ωστόσο, πολλές φορές ξεχνάω που έχω παρκάρει ή που έχω βάλει τα κλειδιά μου! Ίσως είμαι απλά αφηρημένη ή έχω τόσα πολλά στο μυαλό μου!

Πριν καιρό, είχα πάει να ψωνίσω λαχανικά κι επιστρέφοντας σπίτι πέταξα ασυναίσθητα τα κλειδιά μου στην τσάντα που έβαλα στο ψυγείο... Για μέρες δεν μπορούσα να τα βρω και να θυμηθώ τι είχαν απογίνει! Τα βρήκε τελικά ο σύζυγός μου!».

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News