Ειδήσεις

Η μελέτη εξοικονομεί χρήματα στην ανακαίνιση φαρμακείου!

Θέλετε το φαρμακείο σας να γίνει πιο ανταγωνιστικό και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Μα φυσικά ανακαίνιση φαρμακείου!

Θέλετε το φαρμακείο σας να γίνει πιο ανταγωνιστικό και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Μα φυσικά ανακαίνιση φαρμακείου! Δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε και σας αγχώνει η διαδικασία; Η Innovo Constructions είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια!

Η εταιρεία απαρτίζεται από καταξιωμένο προσωπικό με όραμα την παροχή καινοτόμων σχεδιαστικών και κατασκευαστικών υπηρεσιών και την δημιουργία ποιοτικών τεχνικών έργων που να καλύπτουν πλήρως τις προσδοκίες των πελατών της. Η διαδικασία για την ανακαίνιση φαρμακείου πάντα ξεκινάει από την μελέτη, ώστε το φαρμακείο να αναβαθμιστεί τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Ένας ανανεωμένος χώρος έχει θετική επίδραση όχι μόνο στην ψυχολογία των πελατών, οι οποίοι έχουν διάθεση να περάσουν περισσότερο χρόνο μέσα στο κατάστημα και να κάνουν τις αγορές τους, αλλά και στην ψυχολογία των υπαλλήλων, αυξάνοντας την απόδοση και τη διάθεσή τους να εργαστούν.

Ο επαγγελματικός χώρος είναι ιδιαίτερα σημαντικός, διότι αφενός ο φαρμακοποιός περνάει ένα μεγάλο κομμάτι της μέρας του σε αυτόν, αφετέρου οφείλει να φροντίζει καθετί που τον περιβάλλει να συντελεί στο να πετυχαίνει τον στόχο του, να είναι δηλαδή εμπορικός και ανταγωνιστικός. Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του φαρμακοποιού καταγράφονται από τους μελετητές της εταιρείας και στη συνέχεια φιλτράρονται μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία τους ώστε να φτάσουν σε μια αρχική πρόταση για την ανακαίνιση φαρμακείου.

Η διαρρύθμιση του χώρου παρουσιάζεται σε δισδιάστατα σχέδια ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου. Μόλις καθοριστεί η διάταξη, η μελέτη προχωράει στο στάδιο όπου εργονομία, αισθητική και εμπορικότητα συνδυάζονται και παρουσιάζονται σε τρισδιάστατες απεικονίσεις και φωτορεαλιστικές εικόνες. Σε αυτή τη φάση δίνεται η δυνατότητα στον φαρμακοποιό να αντιληφθεί πώς θα είναι κάθε τετραγωνικό μέτρο και κάθε χώρος του φαρμακείου.

Αποτελεί μείζον ζήτημα η πλήρης κατανόηση της πρότασης από τον πελάτη ώστε τυχόν τροποποιήσεις ή ενστάσεις να τεθούν υπό συζήτηση πριν προχωρήσει ακόμα η κατασκευή. Με τον τρόπο αυτό καθορίζεται κάθε λεπτομέρεια και εξοικονομείται χρόνος κατά την κατασκευή φαρμακείου και χρήμα καθώς προλαμβάνονται περιττές κατασκευές. Ο δειγματισμός όλων των χρωμάτων και των υλικών φέρνουν τις εικόνες πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Για την ολοκλήρωση της αρχιτεκτονικής σύνθεσης οι διακοσμητές σχεδιάζουν τα έπιπλα με προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα κατασκευαστικά σχέδια των επίπλων ικανοποιούν την αισθητική του φαρμακοποιού στο περιβάλλον του φαρμακείου και αποτελούν στοιχείο της ταυτότητάς του. Ιδανικές προτάσεις εργονομικών και ευέλικτων επίπλων βοηθούν στην λειτουργικότητα του χώρου και στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. O εξοπλισμός και η διάταξη του στο χώρο αποσκοπεί στην καλύτερη απεικόνιση του προϊόντος ώστε να γίνεται ελκυστικότερο.

Μόλις γίνει αποδεκτή η προτεινόμενη λύση, ανάλογα με την έκταση της ανακαίνισης, η εταιρεία προχωράει στο επόμενο στάδιο, στην εκπόνηση της μελέτης φωτισμού, ηλεκτρομηχανολογικών, υδραυλικών εγκαταστάσεων, ψύξης - θέρμανσης - εξαερισμού του χώρου. Η κάθε μελέτη γίνεται από το αρμόδιο εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας ώστε να επιτυγχάνεται η προσαρμογή στις σύγχρονες ειδικές απαιτήσεις και να καθορίζουν με σαφήνεια την ταυτότητα του φαρμακείου.

Η εμπορική αρχιτεκτονική γίνεται ένα μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες και αποτελεί βασικό στοιχείο για την μετάδοση της εμπορικής ταυτότητας. Σημαντική παράμετρος κατά την πορεία του σχεδιασμού αποτελεί το merchandising. Στόχος είναι να προβλέπονται οι υποδομές και η λειτουργικότητα των επίπλων και του εξοπλισμού ώστε κατά την τοποθέτηση των προϊόντων να δημιουργείται ενδιαφέρον για το εμπόρευμα, να κατευθύνει τον πελάτη σε αυτό και να τον προτρέπει σε αγορές.

Η επένδυση στην ανακαίνιση και στην αναβάθμιση του φαρμακείου έχει αποδειχτεί ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων λειτουργεί ευεργετικά για τη λειτουργία της επιχείρησης. Η Innovo Constructions αναλαμβάνει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα την ανακαίνιση του φαρμακείου πετυχαίνοντας την αισθητική ανανέωση του χώρου και τη βελτιωμένη λειτουργικότητά του. Το φαρμακείο αποκτά πλέον τη δική του ταυτότητα και η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται μια ευχάριστη διαδικασία.

Innovo Constructions

Τα γραφεία μας βρίσκονται στον Άγιο Δημήτριο στην Αθήνα. Στην διεύθυνση Γράμμου 67.


Τηλέφωνο:2109717925 φαξ:2109717926

Το γραφείο μας λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 έως 17:00

Για περισσότερες πληροφορίες: www.innovo.gr και innovopharmacy.gr 

Σχόλια