Ειδήσεις

16χρονος ξάφρισε τέσσερα ξενοδοχεία σε μια βδομάδα

Τέσσερις υποθέσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν μετά τη σύλληψη ενός ατόμου. Οι κλοπές διαπράχθηκαν σε οικίες και σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Τέσσερις υποθέσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν μετά τη σύλληψη ενός ατόμου. Οι κλοπές διαπράχθηκαν σε οικίες και σε δωμάτια ξενοδοχείων. Επιπλέον συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 44 και 42 ετών (άνδρας και γυναίκα) για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, ύστερα από την ενδελεχή προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οικίες και σε δωμάτια ξενοδοχείων, στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, κατά το χρονικό διάστημα από 10 Αυγούστου 2016 έως και 17 Αυγούστου 2016 και όπως προέκυψε  από την αστυνομική έρευνα διαπράχθηκαν από τον 16χρονο.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, συνελήφθη ο 16χρονος στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Επιπλέον συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 44 και 42 ετών (άνδρας και γυναίκα) για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια