default-image

Ξαναχτύπησαν στην Κρήτη οι απατεώνες που εξαπατούν από το τηλέφωνο!

Κρήτη
Ξαναχτύπησαν στην Κρήτη οι απατεώνες που εξαπατούν από το τηλέφωνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο περιστατικό απόπειρας εξαπάτησης έλαβε χώρα σήμερα στο Ηράκλειο, με παραλίγο θύμα μία ηλικιωμένη μητέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti.gr, η 86χρονη γυναίκα από την περιοχή του Μασταμπά δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απατεώνες την ώρα που η 55χρονη κόρη της έλειπε από το σπίτι.

Ένας άνδρας παρίστανε το γιατρό και την ενημέρωσε ότι δήθεν η κόρη της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Φέρανε την κόρη σας στο Βενιζέλειο, έχει φοβερή αιμορραγία, και κινδυνεύει να χάσει το πόδι της. Φέρε μας ότι λεφτά έχεις για να ξεκινήσει η επέμβαση!», φαίνεται να είπαν στην 86χρονη τα μέλη της σπείρας.

Στο βάθος της τηλεφωνικής συνομιλίας μάλιστα, ακουγόταν μια κοπέλα να λέει, «μαμά δώστα… μαμά δώστα!».

Μάλιστα, φαίνεται πως οι απατεώνες έχουν αποθρασυνθεί τελείως, αφού ο άγνωστος άνδρας που παρίστανε ενδεχομένως το γιατρό, της είπε: «Μέτρα τα για να σ' ακούω και θα σου φέρουμε το νοσοκομειακό για να τα πάρει!».

Η γυναίκα έντρομη ζήτησε την βοήθεια ανθρώπων στη γειτονιά της, με έναν από τους γείτονες που είναι αστυνομικός να ειδοποιεί άμεσα την Ασφάλεια.

ΕΛ.ΑΣ: Έτσι θα τους αποφύγετε!

Με αφορμή τα απανωτά περιστατικά εξαπάτησης από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα εισέρχονται στις οικίες τους η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης με ανακοίνωσή της συνιστά μια σειρά από ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News