default-image

Αρνείται να εγκαταλείψει ο Σκόλα

Μπάσκετ
Αρνείται να εγκαταλείψει ο Σκόλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρνείται να εγκαταλείψει την Εθνική Αργεντινής ο Λουίς Σκόλα, ο οποίος είδε τους συνοδοιπόρους του τόσα χρόνι, Τζινόμπιλι και Νοτσιόνι να αποχαιρετούν τη φανέλα με το Εθνόσημο.

Ο Αργεντινός άσος στα 36 του χρόνια θεωρεί ότι έχει ακόμα να προσφέρει καθώς όταν τον ρώτησαν εάν το ματς κόντρα στην Αμερική τα ξημερώματα ήταν το τελευταίου του με την  Εθνική:   «Το τελευταίο ματς για ποιον; Δεν είπα ότι είναι το τελευταίο για μένα. Είναι πιθανό, αλλά δεν ξέρω ακόμη. Εγώ θέλω να παίζω όσο ακόμη μπορώ. Κάποιοι παίκτες σταματούν, αλλά η ζωή συνεχίζεται».

Ο Σκόλα αρνείται να παραδεχτεί και ότι η νέα γενιά των αθλητών της χώρας του θα τα πάνε καλύτερα από ότι η δική του. «Έτυχε να έχουμε αυτή τη σπουδαία γενιά παικτών και να φτάσουμε σε τόσο μεγάλες επιτυχίες. Αν με ρωτάτε αν βλέπω την ίδια προοπτική στη νέα μας γενιά, θα πω.. όχι. Αλλά ούτε και το 1998 ή το 1999 πίστευε κανείς πως εμείς θα φτάναμε εκεί που φτάσαμε. Αν τους έλεγε κάποιος τότε πως θα παίρναμε το χρυσό το 2004, θα γελούσαν. Εμείς ξεκινήσαμε με στόχο όχι το μετάλλιο, αλλά να είμαστε παρόντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και φτάσαμε σε τέσσερις κατακτώντας το χρυσό στην Αθήνα», δήλωσε χαρακτηριστικά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News