default-image

Έτοιμος για το τουρνουά του Γιούχτα ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Έτοιμος για το τουρνουά του Γιούχτα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρούν στον ΟΦΗ για τα νέα φιλικά προετοιμασίας που έχουν μπροστά τους το Σάββατο.

Η κρητική ομάδα θα πάρει μέρος στο τουρνουά του Γιούχτα, όπου πέραν των διοργανωτών θα συμμετάσχει και ο Εργοτέλης. Το τουρνουά διεξάγεται στη μνήμη του γιατρού Μιχαήλ Μαρκομιχελάκ στο γήπεδο των Αρχανών και αναμένεται να δώσει τη δυνατότητα στους προπονητές των ομάδων να βγάλουν κάποια συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας τους.

Στο σαββατιάτικο τουρνουά οι ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε τράι 45λεπτα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει στις 6μ.μ. τον Γιούχτα (Α1 ΕΠΣΗ) και στις 7μ.μ. τον Εργοτέλη (Γ' Εθνική).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

5:00 Γιούχτας-Εργοτέλης

6.00 Γιούχτας-ΟΦΗ

7:00 ΟΦΗ-Εργοτέλης

Βαρύτητα στην Κ19

Την ίδια ώρα τον ΟΦΗ έχουν δώσει μεγάλη βαρύτητα στην Κ19, από την οποία θέλουν να αναδείξουν τους αυριανούς πρωταγωνιστές της ανδρικής ομάδας.

Ήδη έχει γίνει μια καλή επιλογή ταλέντων με παιδιά από όλη την Κρήτη και ο προπονητής Βασίλης Πλεσίτης προσπαθεί αυτήν την εποχή, να συνθέσει και να μοντάρει την ομάδα του, η οποία βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας.

Η Κ-19 του ΟΦΗ έχει ήδη δώσει δυο φιλικά παιχνίδια με τον ΟΦΗ' 94 (νίκη με 3-2) και τον Αλμυρό (ήττα με 5-4), αλλά τα αποτελέσματα περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο, είναι τα παιδιά αυτά να δουλεύουν επαγγελματικά και να εξελίσσονται.

Να σημειωθεί ότι πολύ κοντά στην ομάδα Κ19 του ΟΦΗ είναι ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος μάλιστα παρακολούθησε το φιλικό με τον ΟΦΗ' 94.

Το πρωτάθλημα της Κ19 σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν τον ΟΦΗ, θα ξεκινήσει αρχές Νοεμβρίου, οπότε μέχρι τότε ο Βασίλης Πλεσίτης και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν περισσότερο, για το χτίσιμο της ομάδας, που έχει ξεκινήσει από το μηδέν, αλλά η προοπτική της είναι αρκετά αισιόδοξη.

Φέτος γίνεται μια νέα αρχή στις υποδομές του ΟΦΗ και στην κρητική ομάδα ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να χαράξουν μια νέα πορεία στις ανάδειξη παικτών στο άμεσο μέλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News